Mijn week in foto’s 44.

Geen reacties

How you doin’? Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog.  In deze wekelijkse categorie neem ik je mee in mijn leven, door middel van foto’s, die ik heb gemaakt met mijn telefoon. Hierbij schrijf ik wat ik heb meegemaakt en wat ik daarbij heb gevoeld. Je kunt het een soort dagboek noemen, maar die ik dan deel met iedereen die dit online opzoekt. Benieuwd geworden naar mijn week? Check dan snel hoe het met mij gaat.

Zoals elke week in mijn leven, bestaat ook deze week volop uit werken. Hoe kun je werk leuker maken? In mijn geval, doe ik mijn make-up, kleed ik mij leuk aan en geniet ik zoveel mogelijk van mijn collega’s. Also, ik hou gewoon van het werk dat ik doe, dus voor mij is er niet veel voor nodig. Dus dat deed ik dan ook de hele week en natuurlijk moest ik daarbij de nodige selfies nemen. Nou dit was het dan mijn week in foto’s, bedankt voor het lezen, grapje.

Maandag kwam mijn moeder uit Portugal en ik werd weer eens verwend met cadeautjes. Ik kreeg 2 maskertjes en mini parfums. Ik heb een collectie van mini parfums staan, dus deze passen er uiteraard perfect tussen.

Op woensdag heeft Miglé heerlijk vegan stamppot gekookt en dat was echt kapot lekker. Mijn aardappelschilkunsten kwamen hierbij uiteraard goed van pas. Alleen jammer dat ik het eten niet mooi op de foto kon krijgen. Hierin hebben mijn instagram skills mij een beetje in de steek gelaten.

Na 4 dagen werken, had ik op vrijdag school. Even iets anders voor de verandering. Veel geleerd, maar was wel echt kapot aan het einde van de dag. Thuis aangekomen heb ik dan ook eerst mezelf teruggetrokken op mijn kamer om tot rust te komen.

Mijn huisgenoten hebben precies besloten om een cocktail night te houden, terwijl ik gestopt ben met werken. Maar deze girl heeft zichzelf in bedwang gehouden en ik heb nog steeds niet gedronken.

Zaterdag heb ik lekker geschaakt met wat vrienden en iedereen uiteraard ingemaakt. Zondag had ik een drive thru baby shower, alleen had ik het zo druk dat ik er helemaal geen foto’s van heb gemaakt. So much voor mijn week in foto’s, haha. Het was wel mega leuk en goed georganiseerd door 2 van mijn vriendinnetjes.

Ik merk dat nu met Corona mijn week in foto’s altijd een beetje hetzelfde is. Maar ja niks aan te doen, gewoon eventjes deze tijd thuis uitzitten dan maar. Mijn week bestaat achteraf meer uit selfies, dan uit werken zo te zien.

Hoe was jouw week?

xx

Antje is nog steeds een beetje moe La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s