AntjeTest: CAILYN Pink Clay Mask

Geen reacties

Ooit lang, lang, laaaaang geleden in 2019, toen er nog geen coronavirus in Nederland was. Toen de clubs nog open waren en ik weinig tijd had om reviews te schrijven na het uitgaan en na mijn werk. Toen het nog mei was en ik een Styletone box ontving en in mijn oude krenterige blogpost beloofde om dit masker uit te testen, dat was toen ‘het’ leventje. Maar dan nu in november 2020 is het eindelijk zo ver! Ik heb eindelijk mezelf voorgenomen om dit chique uitziende masker uit te testen. Lees je dit trouwens ook in een blockbuster voice over? Ik wel.

Aldus een masker welke ik al meer dan een jaar in mijn bezit heb en nooit naar heb omgekeken. Zonde, want volgens de verpakking zorgt het masker voor het aanmaken van nieuwe cellen, huidverjonging, strakkere huid en het verwijderen van mee-eters. Alles wat ik eigenlijk nodig heb. Het is niet mijn eerste sheet clay mask, tho. In mei had ik namelijk al eerder een klei blad masker gebruikt, alhoewel die wel van de Action was en zeker een andere prijs en kwaliteitsklassen. Ben ik toch benieuwd naar het verschil ertussen.

Dit masker bestaat uit twee delen, in het bovenste gedeelte zit een ‘Silk Nourish Ampoule Essence‘ – een extra hydratatieboost voor na gebruik. In het onderste gedeelte zit het tweedelige kleimasker vel. Eén voor het bovenste gedeelte van je gezicht en één voor het onderste.

Laten we beginnen:

Je weet waarschijnlijk de stappen van het aanbrengen van een masker al, maar hier dan maar nog een keer stap voor stap uitgelegd:

1. Reinig de huid goed en bij voorkeur een peeling gebruiken zodat je de dode huidcellen hebt verwijderd en de werkzame stoffen van het gezichtsmasker goed kunnen intrekken.

2. Maak een klein handdoekje nat met warm water en stoom je gezicht ermee. Je kunt ook een gezichtsstomer gebruiken, mocht je die hebben.

3.. Breng het gezichtsmasker aan volgens de instructies op de verpakking:

Dep de huid droog na het reinigen. Verwijder het doorzichtige plastic van het bovenste gedeelte, waarbij de uitsparingen over je ogen en neus vallen en druk aan voor goed contact met de huid. Doe precies het zelfde met het onderste gedeelte van het masker, plaats deze op de onderkant van je gezicht. Waarbij de uitsparing precies over je mond valt en druk aan. Laat het masker vervolgens voor 40 – 50 minuten drogen en spoel af met warm water en dep het weer droog.

4. Breng hierna het witte zakje met de Silk Nourish Ampoule Essence aan.

Tijdens gebruik:

Bij het uithalen van het masker uit de verpakking, merk je hoe vochtig de vellen zijn van binnen. Het is geen masker die je snel, snel, tussendoor kan doen. Je moet hiervoor echt de tijd nemen en echt even dat relaxmomentje pakken. Ook moet het product echt lang intrekken (40 tot 50 min), dus hup die voetjes in de lucht, achterover leunen en even chill.

Het aanbrengen gaat best makkelijk en je voelt meteen dat het masker zijn werking doet. Het is best raar om het te beschrijven, maar je voelt je huid koelen en opwarmen op hetzelfde moment.

Na een tijdje koelt de huid enorm af en voelt het voor mij heerlijk ontspannend aan. Ook voel je de klei steeds meer opdrogen en intrekken in je huid.

40 minuten zijn voorbij dus tijd om af te spoelen:

Ik kon helaas niet nog langer wachten, want ik had erna wel een afspraak. Dus eigenlijk heb ik niet helemaal genoten van mijn relax momentje. Want zoals je kunt zien, is de onderkant van het masker niet helemaal droog.

Na gebruik:

Bij het eraf halen van het kleimasker zag je al aardig wat verschil. Het zag er allemaal een beetje strakker uit, zo gezegd.

Niet allemaal verkeerd denken maar: Na het insmeren van dit spul op mijn gezicht is dit het eindresultaat:

Voila!

Conclusie:

Verpakking: Alhoewel een wat oudere rijkere vrouw wat eerder voor deze verpakking zou kiezen dan een jonge meid, kan de verpakking er wel meer door. Bij het openen had ik wel een schaar gebruikt, omdat de scheur gedeeltes toch niet zo makkelijk te openen waren. 7/10

Geur: Zowel de geur van het kleimasker als van het serum erna, waren aangenaam en niet te sterk. 9/10

Textuur: Het tweedelige masker heeft een aparte textuur, klei die letterlijk op een vel is uitgesmeerd. Na het uitdrogen voelt het ook aan als verband of kompres dat op je ‘wond’ heeft gezeten. Geinig wel. 8/10

Werking: Ik kan niet meteen zeggen dat mijn huid jonger is en nieuwe cellen heeft, maar wel dat het er strakker en schoner uitziet. Je ziet daadwerkelijk verschil, voor mij is het dan ook dit masker geslaagd. 9/10

Voordelen: Het masker doet zijn werking en je ziet daadwerkelijk verschil.

Nadelen: Je moet wel een tijdje online goed zoeken om ergens dit masker te kunnen vinden om te bestellen.

Waar te koop en hoe duur? Dit is het probleem, ik kan hem nergens online vinden dan op Markplaats (maar dat moet je niet willen). Overal is die sold out en de officiële website neemt je alleen naar de winkels in jouw buurt en die zijn er niet. Dus dit hoort toch bij het grote nadeel. Het masker is of was €14,00.

Hey, maar Ant raad je dit masker aan? Ja zeker, mocht je hem ergens online kunnen vinden, haha.

Ben jij bekend met dit masker of heb je hem gebruikt of ergens online gevonden? Dan ben ik heel benieuwd naar jouw ervaring.

Groetjes en kusjes

Antje pink klay princess La Angel

Let op; ik test dit op mijn eigen huid, op jouw huid kan het altijd anders reageren. Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s