Mijn week in foto’s 46.

Geen reacties

Dit keer een late week in foto’s, maar zoals elk druk en/of lui persoon altijd zegt: beter laat dan nooit. Jij mag lekker invullen welk persoon ik de afgelopen week was. Ik kon mezelf in ieder geval in beide wel terugvinden. Bedankt trouwens dat jij een kijkje neemt op mijn blog, in deze wekelijkse categorie neem ik je mee in mijn leven. Door middel van foto’s die ik heb gemaakt met mijn telefoon. Normaal komt dit online op maandag, maar zoals je ziet was dit niet het geval dit keer. Anyway, lees je even mee?

Maandag begon mijn dag met een masker en met het testen op Corona. Het eerste was uiteraard veel leuker dan het tweede, want die test was niet echt een pretje. Nu maar wachten op de uitslag. Mijn huisgenootjes mogen namelijk woensdag al uit quarantine, voor mij ligt het wat moeilijker omdat ik nog steeds geen klachten heb. Dus mocht de test negatief blijken, sprint ik gelijk in mijn Aygo naar werk. Ik wil namelijk menselijk contact, haha.

Omdat de uitslag nog eventjes op zich liet wachten, besloot ik om alvast mijn huis spic en span te krijgen. Gelukkig was ik niet alleen en de inmiddels genezen huisgenootjes deden enthousiast mee. Als beloning voor mezelf en Miglé heb ik lekker gekookt, vegan wok dit keer. Voor meer interessante recepten volg vooral even niet mijn blog, want deze meid kookt te simpel.

In de avond kon ik weer heerlijk genieten van een goede serie en het kijken naar Donna, terwijl ze zich helemaal volpropte voor de winter. Like mother like daughter, hé? Mijn weegschaal liet namelijk zien dat ik mezelf ook volpropte voor de winter, tijd om weer gezond te doen.

Zo zie je maar mijn ‘gezonde’ en niet vegan ontbijt voor de volgende dag en de dag erna. Wellicht inspiratieloos, maar wel weinig punten. Punten? Jawel, heb na wat aanbevelingen maar een gratis maand genomen op de Weight Watchers, kijken of het wat wordt. Want de kilo’s moeten eraf. Merk namelijk dat ik dan toch wat beter in mijn vel zit als ik wat gezonder en bewust eet. Maar vooral als ik weer in mijn oude maatje pas. Want ik heb mezelf toch een partijtje laten gaan, tijd voor verandering dus.

Inmiddels zat ik al een week in quarantine en de muren begonnen langzaam maar zeker op mij af te komen. Gelukkig kwam de postbode weer aanbellen en bracht hij mij het prachtige (eerste) boek van Josie Boog, een Maanjournal. Om je leven wat meer balans en geluk te schenken. Ik weet in ieder geval dat heel veel mensen om mij heen dit als cadeautje gaan krijgen met Kerst en overige feestdagen ;).

Wachten, wachten en wachten op de uitslag. Mijn stash van duizend en één maskers, was dan ook een zegen. Ik had tijd voor elk masker wat ik maar kon kiezen en de gelukkige was die van Lush. Die heeft geen review nodig, wat een fijn ding!

In de avond was dan eindelijk mijn test uitslag er: negatief! Yes, ik kon eindelijk weer werken en dingen doen. Dus hup, heel mijn agenda weer vol. Volgende dag weer naar werk, in de avond een vintage kasje ophalen (jawel een impulsieve inkoop, maakt niet uit, nog steeds leuk), heel mijn kamer verbouwen en weer naar bed.

Mijn collega’s hadden mij blijkbaar ook gemist, want mijn lunch werd betaald.

Vrijdag had ik school en ging ik een beetje stuk om de passief-aggressive tekst die op mijn lunch geschreven was door de kok. Mocht je afvragen waarom er veganist staat terwijl ik begin van de week nog ei at: een jaar geleden was ik nog vegan, nu ben ik bewust. Ik eet af en toe nog ei of kaas, don’t judge me. Iedereen z’n ding, ik ga je ook niet vertellen hoe jij je veters moet strikken.

Vrijdagavond lag ik wel snel in bed, ik was aardig moe na 10 dagen in quarantine niks doen en dan 3 intensieve dagen van alles in 1 keer doen. Gelukkig had ik gelijk weekend en kon ik wel gewoon opladen om maandag weer een intensieve week aan te gaan. Een beetje aansteleritus never killed somebody.

Zaterdag kwamen nog 2 impulsieve bestellingen binnen, nog 2 bamboe kastjes. En ja inderdaad, ik heb weer heel mijn kamer omgebouwd.

In de avond begon ik dan eindelijk aan een van de puzzels die ik vorige week had aangeschaft. Grootste fout ever, dit is namelijk de reden waarom ik niks heb gepost jongens en meisjes en de andere 298 genders. Ik heb namelijk (and I kid you not) van zaterdagavond tot zondagavond, intensief gepuzzeld. Zo erg dat ik er gewoon manisch van werd, ik kreeg zondag hele erge rugpijn en begon zelfs wazig te zien. De puzzel is nog steeds niet af, helaas. Dus deze hele inspanning is helemaal voor niks geweest. Mijn volgende week is in middels begonnen, maar ik ga nog eventjes puzzelen.

Benieuwd of ik volgende week mijn puzzel dan eindelijk afkrijg? Abonneer je dan op mijn kanaal. Grapje, dit is geen Youtube.

xx

Antje is manisch en kan niet stoppen met puzzelen stuur help La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s