Mijn week in foto’s 47.

Geen reacties

Dit keer een blogpost die wel op tijd is, jawel mijn wekker stond dit keer paraat. Leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn wekelijkse post, waarin ik je meeneem in mijn leven, door middel van foto’s die ik heb genomen met mijn telefoon. Benieuwd naar de ins en outs van mijn leven? Ouwe snoepert die je bent, lees nou maar snel verder.

Waar beginnen wij maandag mee, na veel te weinig slaap?? Een masker of twee! Jawel een geweldige start van je ochtend en natuurlijk een start van je week. Ik had weinig zin om te werken, maar helaas is dat hetgeen wat ik heel de week ga doen. Dus bedankt voor het lezen en ik spreek jullie weer volgende week.

Gelukkig kwamen dinsdag twee pakketjes binnen, jammer alleen dat ik er helemaal geen tijd voor kon vinden. Ik was door het werken en manisch aan een puzzel zitten dagen ervoor, best moe en had ik mega nekpijn. Ik probeerde dan ook mijn slaap zwaar in te halen deze week.

Woensdag na werk heb ik weer na een half jaar mijn nageltjes gedaan bij Charid en ik voelde me meteen een bad bitch, haha. Raar is dat hé, dat door zo iets kleins je hele attitude kan veranderen. Char is trouwens zo een perfectionist en doet je nagels echt feilloos (see what I did there). Alle producten die ze gebruikt zijn vegan en ze neemt nog klanten aan, dus sla je slag. Mijn vervolgafspraak staat in ieder geval vast.

Donderdag na werk kwam echt een tof pakketje van Glamour binnen. Zondag zou eerst het Glamour festival plaatsvinden, maar door Miss Rona viel alles in de soep. Maar gelukkig hebben we Instagram en kan alles online tegenwoordig, dus ook een festival. Hoe geweldig is dan ook deze beauty box? Beste tot nu toe, vind ik. Kan ook niet wachten voor de online bingo zondag.

Vrijdag na werk drukte Miglé haar bekende ijskoffie in mijn hand en kon het weekend beginnen. A.k.a. ik lag al om 18 uur in bed en heb dan ook heerlijk geslapen. Pluspuntje: die kut puzzel was eindelijk eens klaar. De nek en rugpijn die ik deze week voelde ga ik echt niet missen, maar het was wel echt een satisfying feeling om dat laatste stukje te plaatsen.

Zaterdag had ik een mini roattrip met Arthur naar Alkmaar om mijn tattoo bij te werken. De lieve schat bracht mij even heen en weer, want de laatste keer dat ik in Alkmaar was, was mijn auto beschadigd werd door de meest smalle parkeergarage ever. Ik had natuurlijk een angst opgebouwd en durfde niet meer te rijden. Thank God for a friend like him.

Ook zaterdag was ik vroeg mijn bed ingedoken om er zondag weer lang in te blijven liggen. Wel begon ik mijn zondag met een goodie uit de Glamour beautybox. Een soort van newwave moderne hipster koffie, wat eigenlijk geen koffie is, maar een kruidendrankje met kurkuma. Ziet er wel Insta waardig uit, maar doe mij maar gewoon koffie.

Zondagmiddag heb ik de drie lieve katten van mijn buurman mogen voeren en knuffelen. Voor de rest was ik eigenlijk heel de dag een beetje down. Waarschijnlijk komt mijn winterdepressie eraan. Wel kon ik deze zondag afsluiten met een Glamour bingo, helaas niks gewonnen maar wel even afleiding gehad.

Ik weet niet echt of ik ready ben voor een nieuwe week maar we gaan er gewoon weer tegenaan. Het liefst duik ik mijn bed in en bingewatch ik een serie, maar the bills moeten betaald worden en helaas heb ik nog geen rijke papi aan de hak geslagen, aldus staat mij wekker weer vroeg voor een nieuwe werkweek.

Hoe vroeg staat jouw wekker?

xx

Antje op zoek naar een rijke sugardaddy, maar dan zonder de sugar La Angel

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s