Mijn week in foto’s 48.

Geen reacties

Waarschijnlijk denk je bij het lezen van deze post dat het maandag is en ben je een beetje in de war. Niets is minder waar, het is gewoon woensdag en ik ben te laat met posten door de drukte van mijn werk. Dat ik druk was met werk kun je helaas ook terugzien in mijn week in foto’s. In deze wekelijkse post neem ik je mee in mijn leven door middel van foto’s die ik heb gemaakt met mijn telefoon. Helaas is deze week een beetje saai, toch benieuwd? Lees dan even mee.

Het lijkt ook eigenlijk alsof ik mijn week pas vorige week woensdag begon. Pas toen heb ik daadwerkelijk foto’s genomen en daarbij nog eens tijdens werk. Collega Daria gaat met zwangerschapsverlof dus even nog wat herinneringen opdoen, want ik ga deze meid missen.

Ygor heeft wat stress ontnomen van mij met zijn liefheid en zo kon ik eigenlijk de hele week aan.

Zo was eigenlijk de hele week voorbij gevlogen, vrijdag had ik weer school en had ik genoten van de prachtige, herfstige omgeving.

In de avond hield ik een spelletjesavond met Migle, besteedde ik mijn zaterdag aan werk en kwamen in de avond wat vrienden langs.

Zondag heb ik de katten van mijn buurman gevoerd en ging mijn week weer voorbij. Een hele korte week in foto’s helaas. Maar omdat in december mijn werk zo druk is ben ik bang dat de volgende week in foto’s precies hetzelfde gaat zijn. Daarom heb ik mezelf voorgenomen om toch wat meer te ondernemen na werk en meer foto’s te maken. Hopelijk lukt het mij, voor nu: Tot ziens, love jullie, kusjes knuffeltjes etc.

xx

Antje is druk druk druk La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s