Mijn week in foto’s 49.

Geen reacties

Ha! Ben ik weer met mijn wekelijkse verhaal over mijn leven met de bijbehorende foto’s. Welke ik uiteraard heb gemaakt met mijn telefoon. Het digitale dagboek van ‘moi; miss lacking with her blog de laatste tijd, maar houdt deze wekelijkse post nog wel gaande’. Oke, wauw lees nou maar gewoon verder. Of niet, zelf weten.

Maandag was een hele fijne en drukke, maar ook wel een verdrietige werkdag. De dag was namelijk aangebroken waarbij mijn favoriete collega Daria, nu echt met zwangerschapsverlof moest gaan, want als ze nog langer blijft is de kans relatief groot dat ze op werk gaat bevallen en dat moet je niet hebben. Maar omdat mevrouw ons nu al mist, heeft ze haar planning volop afgestemd op ons en zien we haar letterlijk nog elke dag, haha love it.

In de avond had ik het geniale idee gekregen om te wandelen, in de stromende regen… Ik zag en rook als een natte hond. Gelukkig was ik nog welkom bij Arthur, ook al was ik helemaal doorweekt en mocht ik eerst helemaal niet op de bank zitten, kut Arthur. We hebben gezellig samen gegeten en een filmpje gekeken. Omdat ik de week ervoor zwaar het gevoel had dat ik na werk niks boeiends deed behalve slapen, was het bezoeken van een goede vriend een goed begin van de week.

Dinsdag was mijn pa jarig en heb ik mezelf weer volgestopt met eten. Natuurlijk met de eerste dag van december wordt de kerstboom bij mijn ouders ook opgezet. Ik wil ook een echte en mega grote kerstboom in huis, maar mijn huisgenoten zijn tegen deze kerstdroom van mij. Fucking Grinches. Gelukkig kan ik mijn voldoening uit de Advent kalender van Goodiebox halen, met plezier open ik dan ook elke dag zo een surprisedoosje.

Verder heb ik op mijn dinsdagavond de liefste katten van mijn buurman gevoerd. Ik wil ze zo graag stelen, maar dat mag weer niet en dat is een beetje jammer weer.

Voor de rest heb ik mijn dagen voornamelijk in de file doorgebracht. Pluspuntje, mijn Spotify playlist was on fire! Ondanks dat mijn playlist lit was, kwam ik wel iets te vaak te laat, wat uiteraard minder lit was.

Donderdag bleef ik na een lange werkdag slapen bij mijn ouders, met natuurlijk de liefde van mijn leven die weer al mijn dekens stal. Samen met mijn zusjes heb ik mijn all time favorite kerstfilm gekeken: Home Alone. Dat ik na 30 minuten in slaap ben gevallen is uiteraard een ander verhaal.

Op vrijdagavond na werk hebben Miglé en ik onze wekelijkse spelletjesavond gehouden. Na de veelvuldige overwinning vanaf mijn kant, zag ik het voor gezien en heb ik mezelf vroegtijdig naar mijn bed getransporteerd.

Zaterdag bestond uit het voeren van de lieve katjes, lekker eten en vrienden. Zondag was het chillen, chillen en nog eens chillen. Voorbereiden op maandag, want deze meid wordt gewoon 27!

Kan het nog steeds niet geloven, want ik voel me namelijk nog steeds 23.. Maar je weet wat ze zeggen: je bent net zo oud als jij je voelt, leeftijd zit in je koppie, botox is altijd een optie. Geen idee waar ik heen wil met dit verhaal, maar moest het even kwijt. Ik ga maandag lekker mijn nieuwe levensjaar in vol positiviteit en liefde. Die liefde en positiviteit wens ik jou ook toe en ik wil je nogmaals bedanken voor de interesse in mijn leven.

xx

tot snel

Antje is maandag jarig La Angel

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s