Mijn week in foto’s 50 & 51.

Geen reacties

Hey gurl hey, wat leuk dat je een kijkje komt nemen in wat normaal mijn wekelijkse digitale dagboek is aka mijn week in foto’s. Dit keer was ik alleen 2 weken van de radar verdwenen, door de drukte in mijn leven. Niet getreurd ik zal uiteraard alle posts inhalen in de komende dagen, beginnend met een dubbele week in foto’s. Dus, heb jij mij deze 2 weken onwijs gemist? Lees dan snel verder.

Ons verhaal was gebleven op maandag 7 december, waarbij je meid haar 27ste verjaardag aantikte en onwijs in de watten gelegd werd door alles en iedereen. Niet alleen begon mijn week 50 met een gezicht en haarmasker, maar ook met bergen cadeautjes, bloemen, telefoontjes en lieve berichtjes. Ik was volledig in de wolken!

De dagen erna verliepen vrij snel omdat het zoals altijd best druk was op werk. Gelukkig ging ik woensdag weer naar Charid en had zij weer iets moois voor me gemaakt.

Misschien maar goed ook dat ik in deze MWIF 2 weken in stop, want na werk en school was pas in mijn weekend weer iets boeiends gebeurd.

Vrijdagavond had ik mezelf weer helemaal opgetut, want wat vrienden kwamen langs om mijn verjaardag te vieren. Omdat ik het toch een soort van Corona proof wilde houden heb ik het verdeeld over een paar dagen.

Uiteraard werd ik weer totaal verwend met duizenden cadeautjes, want tja, ik ben gewoon een material girl in a material world. Wel eentje die onwijs dankbaar is voor alles.

Gezelligheid kende geen tijd en tijd was dan ook precies hetgeen dat zo snel voorbij was gevlogen. Voordat ik het wist begon een nieuwe week en had ik niks gedaan aan mijn blog, omdat ik nog bezig was met het inhalen van mijn slaap, opruimen en klaarmaken voor weer een intensieve werk week.

Een week die vanzelfsprekend weer met een masker en koffie begon, zoals elke week in mijn leven. Dat het voor de meeste tijd gevuld was met werken, slapen en eten is ook onmiskenbaar. Gelukkig had ik daartussen een aantal knuffelsessies met wat huisdiertjes Ygor, Dona, Migle en de katten van de buurman.

Nu met de 2de lock down, moet ik nog steeds werken en omdat ik nog eens in de tandartspraktijk werk, worden mijn dagen alleen maar drukker. Dit komt omdat aan het einde van het jaar iedereen zich opeens herinnert dat ze nog een verzekering hebben. Daarom heb ik besloten om de laatste week van het jaar toch vrij te nemen en te focussen op mijn blog. Aangezien ik nog steeds zeer gelukkig ervan word.

Waar word jij gelukkig van?

Mijn week, of naja weken zijn weer voorbij gevlogen en we gaan er weer vol moed tegenaan!

Kusjes, groetjes en liefde van je favoriete blogster, die eigenlijk veel te weinig blogt. Vind je niet?

xx

Antje is uit haar schoonheidsslaapje ontwaakt La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s