Mijn week in foto’s 52,5 & 1.

2 reacties

Salut mon chéri! Cava? Met mij gaat het goed, wel een beetje moe. Leuk dat je een kijkje neemt op mijn wekelijkse post. Waarin ik je meeneem in mijn leven door middel van foto’s die ik heb gemaakt met mijn telefoon. Naja, wekelijkse post is op dit moment niet geldig. Omdat ik zo weinig meemaak door Corona heb ik besloten om 2 weken in 1 post te stoppen. Ik denk namelijk dat je niet echt blij wordt van alleen maar selfies van mij de hele week door. Toch wel? Oke, vooruit lees dan maar verder.

Dit keer begon mijn week niet met een masker en koffie, maar met een fotoshoot van Ygor. Was mijn leven maar zo knus en relaxed aan het verlopen. Nee, ik was mezelf aan het voorbereiden voor de laatste dagen die vol zaten met drukte. Voordeel daarvan is dat de tijd dan aan jouw kant staat en de dagen juist dan met een seconde voorbij vliegen. Je knippert met je ogen en het is inmiddels weer kerst.

Kerst heb ik zo als de laatste jaren gevierd met mijn schoonfamilie. Een traditie die ik nog heel wat jaren wil voortzetten. Zoals altijd hebben we heerlijk gegeten en gekibbeld. Wandeling gemaakt en een regenboog gezien. Jammer dat ook dit met een blink van een eye voorbijgevlogen was.

Toen kwam ik net zoals de meeste van jullie in een staat waarin je niet weet welke dag het is en wat je eigenlijk aan het doen bent. Voelde ik daar een kleine winter depressie opkomen? Gelukkig weet ik daar een goede oplossing voor: maskers, make up en wat goede vrienden. Deze 3 helpen zo je winter dipje door.

Zo was dan ook weer een week voorbij gevlogen. Maandag de laatste week van dit jaar, ging ik met mijn huisgenootjes eten bij de buurman. Ik knuffelde vooral hele tijd met mijn grote vriend Budda.

Dinsdag, tot nu toe de ergste dag van mijn leven. Want toen ik niets vermoedend op mijn kamer zat, had Jimi een gesprek over hoe hij een punt achter onze relatie wou zetten. Zo kwam hij dan ook met tranen en al mijn kamer in gerend. Toen was het dan ook voor mij even heel donker. Zoals ik alles met jullie deel, zal ik ook dit met jullie delen, mijn pijn en rauw. Dus ja, such is life, het kan van de ene dag zo voorbij zijn. Zo was dat dan ook voor mijn relatie van 4 jaar. Ik heb tot donderdag dan ook op een hele donkere plek gezeten. Wat vooral pijn doet is het feit dat ik hier boven nog had over dat ik nog lang kerst met mijn schoonfamilie wil vieren. Ik ga ze dan ook heel erg missen. Maar het leven gaat door en ik ben dan ook heel dankbaar voor mijn huisgenootje Migle die mij er doorheen sleept.

Donderdag de dag die ik liever nog niet zo snel had zien komen; oud & nieuw. Ik had er totaal geen zin in en wou gewoon mijn bed in. Maar Migle en vriendinnetje Robin hebben mij snel genoeg wat badbitch mood ingesproken. Make-up en mijn haar waren snel gedaan, sexy jurkje aan en nu proberen niet te janken, want zonde van alle effort. Het was nog eens volle maan, ik had dan ook het idee gekregen om met de meiden een full moon ritueel te doen. Alles opschrijven wat je los wilt laten en achterlaten in 2020 en dat dan ritueel verbranden. Heel veel papiertjes werden verbrand en met de klokslag 12 hebben wij alle as van het balkon afgetieft. Hoe bizar ook, we voelde ons alle drie, twintig kilo lichter. Toen kon het feestje dan ook beginnen, ik voelde me dan ook eindelijk een beetje content en had lol. Gek is dat ik me daardoor schuldig voelde…

Ik ben met veel lol 2021 ingegaan, maar ook single, beetje bang maar vooral nieuwsgierig wat dit jaar mij gaat brengen. Ik ga dan ook werken aan meer zelf liefde. Ik laat mijn verdriet achter in 2020 en ben alleen maar dankbaar voor deze afsluiting en alle lessen die ik heb geleerd. Je bent de regisseur van je eigen leven, als de film een beetje slecht lijkt, dan is het nog niet het einde en komt er nog een hele scene waarin magie gebeurt. Ik wil deze blockbuster dan ook niet missen. I got this!

Voor de rest heb ik heel veel steun mogen ontvangen vanuit de mensen om mij heen. En wat is een betere steun dan self care? Zo zijn mijn nageltjes ook weer mooi gedaan door Char en voel ik me de sterke draak weer die ik ben. Dus mocht je tips nodig hebben over het overkomen van een heartbreak dan zijn hier mijn 3 golden rules:

1. Voel alles en cry your eyes out!

2. Praat er met vrienden/familie over en lucht je hart.

3. Doe aan self care; maskers, doe je haar of nagels, ga sporten, comfort food, mediteren etc.

Het is fucking moeilijk maar ik voel nu al dat ik aan het helen ben. Ik accepteer het en begrijp dat als iets niet werkt je het soms beter rust en tijd moet geven.

Ook lijkt mijn creativiteit terug te komen en ben ik weer volop aan het schrijven en creëren. Love it, dit wil ik dan ook meer gaan doen dit jaar. Wat wil jij meer gaan doen dit jaar?

Mijn week heb ik afgesloten met het voeren van de katten van de buurman, films kijken en lekker eten. Voorbereidend op de week die komen gaat kan ik alleen maar dankbaarheid en zelfverzekerdheid uitstralen.

xx

Antje is sterk La Angel

2 comments on “Mijn week in foto’s 52,5 & 1.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s