Styletone: December.

Geen reacties

Zoals de laatste tijd met de meeste dingen in mijn leven, ben ik ook hiermee laat. Misschien heb je het al gemerkt maar het is inmiddels Januari 2021. Gelukkig kan mijn mening over de December Styletonebox van 2020 uiteraard niet ontbreken. Vandaar dat ik je dit ook niet bespaar. Dus go one cowboy of girl of de andere (googelt snel de hoeveelheid genders) 298 genders en beleef de Kersemus sfeer opnieuw met mij terwijl ik de Styletonebox uitpak en jou volgooi met mijn mening over de eerste indruk van de producten.

ORYZA BEAUTY | lipgloss | Winkelwaarde: 12,57

Het eerste product in deze december box is een waterproof glitter lipgloss die ik tot mijn spijt wat eerder zou willen hebben ontboxt. Op mijn lippen bleef die niet heel lang zitten, helaas. Maar al je hem uitsmeert op je lichaam heb je een prachtig glitter.. ehh.. lichaam (?) lol. In mijn box heb ik de kleur ‘Paradise Pearl’ gekregen die een geur heeft waarvan ik sterk een flashback krijg naar de kinder make-up van vroeger. Niet mijn favoriete product, maar wel leuk voor de feestdagen. Ik moet eerlijk zeggen dat dit product echt zo eentje is die je 5 jaar later toevallig achterin in je make-up la terug vindt en denkt van ‘oh ja deze heb ik ook nog’.

NABLA | oogschaduw cutie palette | Winkelwaarde: €23,50

Wauw, wauw, WAUW! Wow! Wauw! Waaauuw! Oke, dit had ik niet verwacht, de pigment is too die for! Vind persoonlijk de kleuren niet echt mijn ding, maar door de pigment alleen heeft dit palette een plekje verdient tussen de beste palettes die ik in mijn bezit heb. Ik ben benieuwd of die net zo goed is on the eyes. En en en ja dat is die zeker ook, ik raad je wel aan om een goede primer te gebruiken zodat al die glitters precies op hun plek blijven zitten. Mooie glamour looks gegarandeerd met dit kleine schattige oogschaduw palette.

INVISIBOBBLE | bowtique | Winkelwaarde: €4,95

Cute… ja eh, leuk. Ik vind dat dit meer een product was om de box mee op te vullen, maar alsnog ga ik dit schattig elastiekje wel gebruiken. Naar mate ik hem meer gebruik, hoe leuker ik hem eigenlijk vind. Je haar wordt er ook echt niet in verstrikt en de elastiek is inderdaad ‘onzichtbaar’, waardoor je alleen een klein schattig strikje ziet.

BANG BEAUTY | glam cream | Winkelwaarde: €18,45

Zelf ben ik niet zo’n fan van creamy eyeshadows, maar dit ene laatste product trekt mij toch soort van wel. Je kunt het gebruiken voor op je wangen als highlighter, op je ogen als een basis voor oogschaduw en/of gewoon als oogschaduw en je kunt het zelfs gebruiken als een glos op je lippen. Multifunctioneel! Daar houden we van, alhoewel ik alsnog geen fan van ben, ga ik deze wel gebruiken als oogschaduw. 3 reten.

MUDMASKY | serum-infused eye mask | Winkelwaarde: €49,00

The best for last! Een oog serum van Mudmasky. Naja, ik kan eerlijk gezegd niet weten of die daadwerkelijk goed is, aangezien ik hem nog dicht hou omdat ik eerst een ander product wil opmaken. Maar nog nooit heeft een Mudmasky product mij teleurgesteld, nog nooit! Daarbij bevat dit masker allemaal natuurlijke antioxidanten die helpen bij het verbeteren van de elasticiteit onder de ogen. Wat mij betreft ontvang ik elke maand een Mudmasky product in mijn box.

Conclusie:

Niet mijn favoriete box, maar bevat zeker een aantal producten waar ik blij van word. Schreeuwde de box Kerstmis? Nee, ik vond van niet. Niet dat het er minder om wordt, maar een winter thema was het ook niet echt. Alhoewel ik niet warm of koud word van deze laatste 2020 box, ben ik toch weer geabonneerd voor 2021 en jij?

Styletone is een maandelijkse beauty box met 2 soorten abonnementen vanaf €16,95. Je kan jouw box hier bestellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s