Mijn week in foto’s 4 & 5.

Geen reacties

Jawel weer 2 weken in 1 post, want in week 4 heb ik blijkbaar alleen maar selfies gemaakt. Welkom, leuk dat je weer een kijkje neemt in mijn digitale dagboek aka week in foto’s. In wat normaal een wekelijkse post is, neem ik je mee in mijn leven d.m.v. foto’s die ik heb gemaakt met mijn telefoon. Maar zoals ik al had vermeld, was dit een week vol foto’s van mijn hoofd. Lijkt mij niet echt interessant, oh toch wel? Nou vooruit lees dan maar verder.

De reden dat ik zoveel selfies maakte is uiteraard het feit dat ik gewoon full of myself was, me goed voelde en dit uitstraalde. Maar ook omdat ik best veel werkte en tijd spendeerde met mijn familie. Ik was onwijs gelukkig en de terugvallen van emoties vielen ook reuzen mee, thank God.

Goed voor mezelf zorgen is dan ook iets wat ik je kan aanraden en dit niet alleen als je door een break-up gaat, maar gewoon de hele tijd. Mijn nageltjes doen, maskertjes, gezond eten en dansjes met je huisgenoot is iets wat ik vind dat bij self care hoort.

Creaven naar donuts hoort ook bij selfcare hoor, mag gewoon. Wie zegt dat het niet mag? Jezelf dingen verbieden is pas ongezond, dus eet lekker die donut en dan doe ik dat ook.

Omdat ik best wel veel heb gewerkt heb ook niet veel meegemaakt. Daarom was ik dan ook zo blij toen het weekend eindelijk naderde en we Miglé haar verjaardag hadden gevierd.

Het enige jammere eraan dat ik een mega heftige allergische reactie kreeg op mijn ogen. Die een paar dagen duurde en als kers op de taart kreeg ik daarbij ook nog eens mijn halfjaarlijkse amandelontsteking bij. Mijn oma zei meteen in simpele taal: ‘Anja.. iemand doet boze oog op jou…’ Dan weet je meteen, oma is serieus, dat betekent cleansen, je huis zuiveren, je gezicht wassen met heilig water etc. Ik voelde me wel zen erna.

Een paar dagen thuis blijven van werk is ook af en toe even fijn. Ik heb dan ook heerlijk uitgeziekt, geschilderd, opgeruimd en wat werk vanuit huis afgerond.

In het weekend ben ik samen met Miglé naar de Poolse supermarkt geweest en onwijs veel Russische producten gehaald, waaraan ik de komende dagen van ga leven.

In de avond is Demy weer langs geweest voor een oldschool logeerpartijtje. We hebben de nieuwe serie op Netflix ‘Fate, The Winx sage’ gekeken, wat ons terugbracht naar onze kindertijd. Echt leuk, ik ben nu bij de 3de aflevering en het is echt bizar wat ik nog allemaal kan herinneren van vroeger.

Anyway mijn weken waren dus niet bepaald boeiend. Ik heb wel een nieuw boek besteld en was lekker bezig met mijn blog. Zondag avond heb ik nog wat getekend en besloot ik om dit elke dag proberen te doen, ben benieuwd hoe lang ik het vol hou. Hou jij het nog vol?

xx

Antje is weer saai, sorry not sorry La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s