Mijn week in foto’s 6.

Geen reacties

Rozen zijn rood, viooltjes zijn paars, ik heb een barstende koppijn maar dat lap ik aan mijn laars. Want hallo, hallo, mijn week in foto’s moet weer online, want mijn trouwe lezers die vinden dat fijn. Foto’s die ik maak met mijn telefoon, met een filtertje overheen bijna wunderschön. Mijn digitale dagboek zo kun je het wel noemen, lees snel door ik ga het niet voor je verbloemen.

Vorige week had ik een afspraak met mezelf gemaakt om elke avond te tekenen en te lezen. Natuurlijk heb ik mezelf volledig niet aan deze afspraak gehouden, maar deze keer had ik een goed excuus hiervoor hey! Ik heb namelijk best veel gewerkt.

Na werk probeerde ik bezig te blijven en tijd te spenderen met mijn familie of met vrienden. Zo kwam Arthur dinsdag als een parasietje bij mij mee eten en heb ik woensdag als een parasietje lekker borsj gegeten bij mijn ouders.

Waar ik veel aan had deze week is mijn scheurkalender, ik kreeg ook veel vraag naar welke het precies was, hier heb ik dan ook een foto van gemaakt. Voor de rest verliepen mijn dagen vrij goed, zelfs mijn koffie lachte naar mij en ik voelde me gelukkig en in peace.

Donderdag was ik langs de huisarts geweest ter controle, dat was ook 1 van de highlights van mijn week. Mijn enige uitstapje tijdens deze tijd, was sick, would recommend. Ik heb voornamelijk mijn tijd gespendeerd in de file.

Donderdag avond had ik nog een highlight en dat was dat ik weer mijn vriendinnetjes na een lange tijd weer zag. Ik heb heerlijk gegeten, bij gekletst en zelfs eindelijk in een Tesla gereden. Zoals altijd met deze meiden, heb ik veel fun beleefd.

Vrijdag had ik mezelf ook weer eens verwend met allemaal nieuwe platen en zo kon het weekend beginnen.

Sneeuw!! Dit was uiteraard de highlight van iedereen dit weekend. Zoals bijna iedereen van NL ging ook ik met mijn vrienden naar buiten, om de zo bekende sneeuwfotootjes te schieten.

Zo was dan ook weer een week voorbij gevlogen, volgende week maar weer een poging doen om elke dag te lezen en te tekenen?

Also, had even getwijfeld om mijn haar te knippen, toch maar niet doen, he.

xx

Antje gaat haar niet knippen La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s