Beauty Trash: januari 2021.

Geen reacties

New year, new (beauty) trash! Na 7 maanden bedacht ik me toch maar weer eens om weer te beginnen met maandelijks te posten wat ik in 1 maand opmaak aan beauty producten. In deze categorie laat ik je snuffelen door mijn (beauty) afval en vertel ik je wat ik heb opgemaakt in de maand hiervoor en of ik het waard vind om opnieuw te kopen. Benieuwd? Lees dan even mee.

Zooooo als altijd verdeel ik mijn beauty afval in een aantal categorieën: voor het haar, gezicht, lichaam en de overige producten.

Voor het haar:

Hair & Beauty | vitamine gummies | 60 vitamine gummies voor haar, huid en nagels | gekregen.

Mocht je het nog niet weten, was januari best wel een lastige maand voor mij geweest. Voornamelijk mentaal, maar wat mentaal is, straalt snel weer lichamelijk uit. Deze gummies hielpen mij dan ook van binnenuit met het verzorgen van mijn haar, huid en nagels. Wat ik voornamelijk merkte is dat mijn haar niet alleen hard groeide op mijn hoofd, maar over heel mijn lichaam. Mijn nagels werden er wel mega sterk van. Dit soort producten vind ik persoonlijk wel schattig en lekker als een snoepje tussen door, maar wat mij betreft kun je net zo goed gewoon Biotine nemen, ook nog eens een stuk goedkoper.

Beoordeling: 6.

Voor het gezicht:

VitaminSea.beauty | Facial Toner Mist | zelf gekocht.

Dit heerlijk product heb ik gekocht bij de TK Maxx en kan hem dan ook niet snel weer opnieuw kopen. Wat ik zeer jammer vind, aangezien het echt een mega goede toner is. De toner hydrateerde intens en zorgde ervoor dat mijn gezicht er mega fresh uitzag. Mocht je deze ooit tegen komen ergens, geef me een gil.

Beoordeling: 9.

Miqura | Golden Glow Cream | gekregen in een Goodiebox.

Mijn eerste ‘frustraties’ over dit product heb ik in deze unboxing post al besproken. Helaas was er niet veel verandering na gebruik met mijn gezicht. Het is een prachtige glow die je krijgt, maar that’s it. Misschien is dit eerder een product die je in de zomer moet gebruiken of wanneer je niet tot nauwelijks make-up draagt. Voor de wintermaanden was het not a winner for me.

Beoordeling: 5.

Starskin Orglamic | Pink Cactus Serum Mist | gekregen in een Goodiebox.

Wat betreft deze cutie: loved it! Duur (€40), mocht van mij goedkoper, want je betaald voornamelijk voor de verpakking. Maar opzicht wel een goed product, lekker verfrissend, hydrateert goed. Mijn eerste indruk is niet verandert in dat opzicht.

Beoordeling: 7.

TONYMOLY | Cat’s Purfect Day Cream | zelf gekocht.

Heb ik dit product alleen gekocht voor de verpakking? Ja! Had ik verwacht dat dit zo een goed hydraterende en zachte dag cream zou zijn? Nee! Zou ik dit product opnieuw aanschaven? Ja, ja, jaa!

Beoordeling: 10.

James Read | Gradual Tan | H2O Tan Face Drops | gekregen.

In het begin durfde ik deze tanning drops niet echt uit te proberen, omdat ik het zou opfokken. Ik heb dit niet opgefokt! Je krijgt er daadwerkelijk een heel mooie egale kleur van. Het jammere eraan is dat het bij de haargrens wel een lijn achterlaat alsof jij je foundation een paar dagen niet van je gezicht hebt gereinigd. Oh en was goed je handen erna, want dit spul vindt het heerlijk om tussen je vingers te blijven zitten, daardoor lijkt het alsof je de hele dag met jodium hebt gespeeld.

Beoordeling: 6.

F&R | Clarifying & Refining Serum | Invisible Pores Night Detox | gekregen.

Zullen we het niet hebben over het feit dat ik deze serum sinds 2017 in mijn bezit heb? Ik heb hem al die tijd bewaard in de koelkast, dan moet het gewoon toch goed blijven? Jup, jawel, the worst beautyblogger award gaat naar mij, I know. Maar zo slecht vond ik deze night serum trouwens niet. Goed spul, zou alleen niet weten waar ik hem opnieuw zou moeten kopen.

Beoordeling: 7.

BANILA CO | Clean it ZERO | Cleansing Balm Purifying | gekregen.

Top product! Als ik niet zoveel cleansers in mijn bezit had, was ik een fulltime gebruiker van deze balm. Echt waar, heerlijk spul, zacht, aangenaam en laat je echt achter met een schoon gevoel en gezicht.

Beoordeling: 9.

Lush | Mask of Magnaminty | Gezichts- en lichaamsmasker | gekregen.

Dit masker ruikt zo onwijs verfrissend en het mooiste nog, na gebruik, ruikt je lichaam ook precies zo. Dit is echt mijn full spa moment masker, ik, mijn lichaam en zelfs mijn geest voelt zich volledig in de watten gelegd erdoor. Het potje breng ik uiteraard weer terug naar Lush, voor hergebruik.

Beoordeling: 9.

essence | Lash Princess mascara | zelf gekocht.

My all time favoriet mascara! Top producten hoeven niet mega duur te zijn en een rib uit je lijf. Met dit drugsstore mascara steel ik zo je vent. Echt waar, don’t try me.

Beoordeling: 10.

Voor het lichaam:

Hema | vitamine C 1000 mg | hoog gedoseerd | zelf gekocht.

Beauty komt van binnenuit, slik je pillen. Met pillen bedoel ik dus vitamientjes, hihi. Waarschijnlijk heb ik door deze fucker hier de corona dans een paar keer ontsprongen.

Top 3:

Mijn top 3 voor de maand januari zijn:

  1. Cat’s Purfect day cream van TONYMOLY die ik heb gekocht bij de TK Maxx.
  2. Lash Princess mascara van essence, gekocht bij de Kruidvat.
  3. Clean it ZERO, van Banila Co, die ik heb gekregen in een Glamour box.

Dit waren dan ook mijn empties voor de maand januari. Opzicht nog wel netjes toch? Ik begon met het maken van deze post een jaar terug om mezelf bewuster te maken over hoeveel beauty trash alleen al ik maak in één maand. Ik heb dan ook met mezelf een afspraak gemaakt: mocht ik meer dan 15 producten opmaken in één maand dan ga ik afval scheppen, met mijn super luxe tang! Ik vind dat ik zelf best wel netjes ben gebleven met elf producten. Wat vindt jij? Moet ik het al bij 10 producten doen? Let me know. Ik ga in ieder geval wat empties wegbrengen naar de plastic bak en de rest hergebruiken. Joe joe.

xx

Antje mijn eco-friendly footprint moet wel gezet worden en ik weet niet of ik dit wel op de juiste manier doe zo La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s