Styletone: Classic Box Januari 2021

Geen reacties

Het nieuwe jaar begint voor de Styletone team goed, zij zijn namelijk samengegaan met Bluxbox. Niet alleen komen er meer verschillende producten en merken, maar je kunt nu ook kiezen uit 2 boxen. De Classic brievenbus box met 5 full size producten en de ST Ultimate met de 5 full size producten uit de Classic box en plus nog 4 producten erbij. Uiteraard heeft je meid voor de Ultimate box gekozen, want tja ik ben gewoon een gretig hertje. Maar omdat het nog niet zover is en de Styletone team ons voor dit alles wilde voorbereiden, sloten zij en begonnen zij 2021 met een ‘bijkomen box’. In deze post doe ik dan ook samen met jou de unboxing en geef ik je ongetwijfeld weer mijn menig over the first impression van de producten. Iets later dan gepland, maar ja leven is soms gewoon druk. Lees je even mee?

ELLIPS | HAARMASKER | €4,20

Bij een vernieuwing van de box hoort natuurlijk nieuwe merken, zo maken we dan ook kennis met Ellips. Ik heb nooit van dit merk gehoord en ben best wel benieuwd naar de werking van dit product. In de box ontvang je een haarmasker met Pro keratin en Jojoba olie om het beschadigde haar te hydrateren, repareren en te verzorgen. Ja meit, op dit moment heb ik dit nodig ja. Het masker gebruik je na het wassen van je haar met shampoo, je masseert het in je haar van de wortels naar de punten. Dit laat je 1 tot 2 minuten zitten en spoelt het uit. Voor het ultieme resultaat wordt het aangeraden om 1 keer per week of zo vaak als nodig is te herhalen. Ik ben benieuwd, ik krijg van dit merk wel sterk Balea vibes van. Maar dat is goed want love Balea. Uiteraard kon ik niet wachten met het uitproberen ervan dus dat heb ik ook snel gedaan. Ik moet zeggen dat ik dit echt een goed product vind, mijn haar zag er amazing uit na gebruik. Aanrader dit.

AVANT SKINCARE | HYDRATERENDE HERSTELLENDE EYEPADS | €40,00

Van een best goedkoop product gaan we meteen door naar één die best prijzig is. De hydraterende oog pads van Avant Skincare zien er niet alleen kapot duur uit, maar zijn ook daadwerkelijk kapot duur. Ik ben zo benieuwd naar het resultaat na gebruik, dat ik ze dezelfde nacht nog ga uitproberen. Omdat de pads dus zo intens hydrateren, zou je moeten wakker worden met heldere ogen en vermindering van fijne lijntjes, donkere kringen en wallen. Ik test het voor je uit in deze mini review:

De pads branden mega erg onder mijn ogen en heb dan ook de neiging om ze eraf te halen, want ben inmiddels aan het janken. In de ochtend was ik de pads uiteraard ergens kwijt in mijn bed, maar mijn huid on the other hand voelde mega zacht. Het is dan ook tijd om uit bed te gaan en het resultaat te bekijken: Ik zie echt wel verschil, de zwarte kringen zijn nog steeds zwart, zoals verwacht. Maar ik zie der wel stukken frisser uit, dit terwijl ik veelste weinig slaap heb gehad. Maar is het de € 40,00 waard? Mij niet bellen. Oh achteraf ontving je een email dat dit de waarde is voor drie verpakkingen i.p.v. één. Naja nog steeds te duur.

HOT MAKEUP | CONCEALER | €14,77

Het derde product is een concealer potlood, die al meteen kapot in de verpakking aankwam. Sowieso ben ik al geen fan van Hot Makeup omdat het mij laat denken aan van dat make up wat een omaatje op de Haagse markt verkoopt, maar omdat het nog eens kapot aankwam was ik er helemaal klaar mee. Oke, ja, kan gebeuren, maar ehhh nee. Anyway, hij dekt wel oke. Ik ga hem eerder gebruiken om boven mijn wenkbrauwen mee te highlighten.

PIXI BEAUTY | LIP BALM NATURAL ROSE | €8,85

Jaaa, love deze. Dit is inmiddels mijn derde. Ik heb er ook eentje weggegeven aan mijn huisgenootje Migle en deze zal ik wel weggeven in een giveaway. Het is een fijne lip balm met nog eens een mooi naturel kleurtje. Voor de rest niet een heel boeiend product.

PAESE | NAGELAK | €6,00

Oewh het laatste product en ik ben blij want ik heb een pretty kleurtje gekregen, de Dusty Nude. I like nude. Paese is een bekend merk voor mij en hun nagellakjes en nagel verzorglakjes zijn heel goed, vind ik. Ik ben dan ook blij met dit laatste product.

Conclusie:

Ja, wel een diverse box, heerlijk om nieuwe producten en merken te zien en ben heel benieuwd naar de komende boxen. Haarmasker en de nagellak zijn wel mijn favoriet hieruit, voorderest ben ik in het algemeen wel tevreden.

Wat vind jij van deze januari box?

xx

Antje wel tevreden La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s