Mijn week in foto’s 9.

Geen reacties

Dank, dank, dank, dat jij weer de tijd neemt om mijn wekelijkse gebabbel uit mijn hoofd aan te horen. Mijn geschoten fotootjes met mijn telefoon wilt bekijken en geïnteresseerd bent in mijn digitale dagboek. Bedankt, jij bent echt lauw! Is dit al tegen je gezegd vandaag? Nee? Lees dan even snel verder, ik zal het namelijk nog een keer zeggen.

Wat is er veranderd sinds vorige week? Niks, want we zitten helaas nog steeds in een lockdown. De dagen smelten samen en ik trek het niet langer. Wat er wel veranderd is, dat ik me wel een stuk beter voel. Ik omring mezelf met de mensen waar ik van hou en dat is echt alles wat ik nodig heb om deze soms grijze dagen te overleven.

Koken voor mijn vrienden, vlechtjes in mijn haar en prachtige bloemetjes in een gekke vaas. Dit zijn mijn highlights na mijn fulltime baan. Voor de rest was het werken, werken, werken en toen was het weekend.

In het weekend zag ik dan ook de mensen waar ik van hou en heb ik een nieuw plakplaatje erbij. Een korte week in foto’s dit keer, maar er is helaas niks meer te melden. Oh, behalve dat jij lauw bent!

Voor de rest was ik een beetje bezig in mijn kamer en heb ik wat schilderijtjes opgehangen. Als je niet veel beleeft, heb je ook niet veel te vertellen. Oh, behalve mijn zondagavond avontuurtje, waarin ik iets te lang ben blijven chillen en na de avondklok een Ubertje naar huis pakte zonder een eigen verklaring. Terwijl ik plat op mijn buik op de achterbank lag en mijn actiefilm fantasie naleefde, besefte ik me dat ik gewoon een bad bitch ben die geen slechte weken meer tegemoet wilt gaan. Mijn hoofd hoog houden en dingen doen die ik leuk vind. Dit wordt mijn energie voor de aankomende week! Anarchy, punks not dead dingen.

xx

Antje gaf de chauffeur €5,- fooi, wat een strijder La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s