Mijn week in foto’s 10 & 11.

Geen reacties

Zoals alle afgelopen weken, zal ik je ook vertellen wat ik in de 10e week heb uitgespookt. Maar omdat ik in week elf lekker druk was met van alles, was ik een beetje laat met posten. Vandaar dat ik je nu vertel wat ik in de twee afgelopen weken van mijn leven heb uitgespookt. Dit vertel ik je in combinatie met foto’s die ik heb gemaakt met mijn telefoon. Mocht je nou heel, heel, heeeel benieuwd zijn naar mijn leven, dan moet je vooral verder lezen.

Week 10:

Maandag na een aantal belangrijke afspraken heb ik eindelijk de kooi van Donatella verschoond, dat kind had het ook echt nodig. Daarna hebben Demy, Robin, Migle en ik lekker getekend en in de avond heeft Demy heerlijk gekookt voor ons. Love dit, de vrouwelijke energie is aan het vloeien en ik ga er goed op. Enorm veel pussy energie om mij heen, ook in de avond toen ik weer voor de katten van mijn buurman ging zorgen.

Dinsdag voelde ik mij eigenlijk iets minder flex, een beetje eenzaam. Gelukkig was daar Ygor, ook al was die er niet helemaal blij mee om met mij op de foto te gaan, toch heeft zijn aanwezigheid een helende kracht op mij. Wie ook een helende kracht op mij heeft is mijn moeder. Ik heb namelijk weer een heerlijk gesprek tussen ons voor jullie geciteerd: Ik wilde al een tijdje een nieuwe bril, dus zat ik die van haar te passen en ik zei:

‘Ugh, ik wil soms echt weer een man in mijn leven… of iets duurs kopen…’

Mijn moeder: ‘Koop aub iets duurs, ik zie je graag single! Of nog beter laat mij iets voor jou kopen!’

Dus zo heb ik weer een nieuwe bril in mijn leven. Je moet mannen gewoon zien als accessoires en soms is pronken met een nieuwe Gucci bril net iets leuker. Weetje wat vooral nog leuker is aan accessoires? Je kan er meerdere dragen. Goed advies weer van mama Antje toch?

Weetje wat trouwens ook een goed advies is? Mocht jij je nou ooit down voelen, koop dan een mooi bosje bloemen voor jezelf. Mij helpt het in ieder geval enorm! Zonnebloemen herinneren mij aan mijn kindertijd in Oekraïne, toen ik door de gele velden rende van mijn opa’s boerderij. In de middag lag ik dan op een enorme hooistapel de gebakken pitjes te kauwen en genoot ik van de zon en de vrijheid. Deze herinnering brengt zoveel rust en content met zich mee, dat ik weer een beetje heel voel en de dag door kan.

Wat ook nieuw is: ik heb een heel schattig tasje binnen die ik nu overal mee naar toe neem. Er past precies mijn zonnebril, sleutel en telefoon in, maar I love it!

Donderdag was het weer tijd om mijn nageltjes onder handen te nemen, bij mijn vriendinnetje Char. Uiteraard was het zoals altijd een moeilijke keus voor mij geweest welk kleurtje of motief ik dit keer zou nemen. Maar zoals altijd koos ik weer voor ‘ik ben cute, maar don’t fuck with me’ set. Ik ben zoals altijd weer helemaal verliefd.

Vrijdag, laatste werkdag van een week waarin ik me best down voelde (dit gevoel werd later verklaard op zondag door het maandelijkse probleempje), heeft mijn collega mij opgevrolijkt met een Kinder Bueno. Zodat ik mij weer bueno ging voelen, ik voelde mij dan ook goed voor een paar minuten. Maar de depressiviteit was aardig aanwezig. Maar zo zie je maar weer hé, wanneer het hart huilt, begin de creativiteit te stromen. Want wat heb ik toch mega veel gedichten uitgegooid. Allemaal uiteraard in een mooi notitie boekje, die ik misschien ooit online ga gooien. Maar voor nu laat ik maar een beetje los. Het hielp, het helpt, het heelt.

Wijn en vriendinnen helpen ook. Zo heb ik dan ook mijn gevoelige werk week afgesloten. Zaterdag kwam Demy ook gezellig filmpje kijken en nacho’s maken en zondag heb ik lekker uitgeslapen en afgesloten met een serie.

Mijn doel voor de aankomende week is om elke dag iets nieuws, leuks of spontaans te ondernemen. Enjoy life to the fullest dingen, zeg maar. Vandaar dat ik dit waarschijnlijk twee weken later post, want de nieuwe week is echt onwijs leuk begonnen. Ik had helemaal geen tijd en zin om iets te schrijven, haha. And I’m happy!

Week 11:

Maandag was het 8 maart, vrouwendag. Ik had een vrije dag van werk en die besloot ik dan ook heerlijk te vieren met mijn vriendinnen Julia en Dounia. We hebben onszelf verwend met chocolade, rozen, champagne en gewoon lekker veel eten. Everything a woman (sometimes) needs.

Julia had ook nog eens een onwijs lief oppashondje meegenomen , waarmee ik de hele dag heb geknuffeld. Met een dag als dit, kon een tarotlegging uiteraard niet ontbreken.

Dinsdag was het weer back to reality, back to work. Maar werk hoeft niet vervelend te zijn als je leuke collega’s hebt. Zo heb ik met een collega van mij een gezellig ritje gemaakt om even lekker uit te waaien, koffie te halen en een muffin te eten. Dit gaat dan ook een traditie worden, even je hoofd leeg maken na een drukke werkdag.

De rest van de dagen was het voornamelijk werken, knuffelen met Ygor, knuffelen met Dona en werken.

Voor de weekend was de planning: winnen met schaken en heel veel lol beleven met vrienden. Alle twee waren dan ook supergoed gelukt!

Twee weken zijn voorbijgevlogen alsof het niks is. Mijn doelen zijn behaald en ik voel me goed en ik hoop dat jij je ook goed voelt en ook al je doelen behaald.

xx

Antje is druk met leven La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s