Mijn week in foto’s 12.

Geen reacties

Hoi, hey, halloo, ben ik weer met mijn wekelijkse levens update, waarbij ik je meeneem in mijn leven d.m.v. foto’s die ik heb gemaakt met mijn telefoon. Mocht je nou afvragen wat ik zo allemaal meemaak in mijn leven, dan ben je op het juiste adres, lees vooral even mee.

Ik maak dus bijna niks mee, ja halloo we zitten in een lockdown. Einde blogpost. Nee oké, ik werk, ik doe aan skincare, wat automatisch self-care is, ik stem op een vrouw, ik geniet van de zon, ik ben de goede buurvrouw aan het uithangen, omdat ik voor de katjes van mijn buurman zorg en ik koop bloemen voor mezelf omdat ik mij een beetje down voel.

Als je het zo bekijkt, maak ik toch aardig wat dingen mee. Dus waarom ben ik meer tevreden over mijn perfecte avocado, dan mijn leven? ‘Verwend!’ Hoor ik de stem van mijn oma in mijn hoofd schreeuwen. Hey, ja, so be it hé. We zijn namelijk gewend om een normaal leven te leiden en niet onze beste jaren thuis, alleen in isolation te verspillen aan angst en eenzaamheid.

Daarom deed het mij ook zo goed om even alles te vergeten en lekker de natuur op te zoeken met Miglé en onze rollerskates. Want de natuur heelt, is er altijd voor je en zal er altijd voor je zijn. Bijna net zo als Miglé, zij is er ook altijd voor mij, m’n kleine bos-dwergje. Wonder boven wonder, zijn onze ledematen nog heel en zijn we geen enkele keer gevallen. Voor herhaling vatbaar dus.

Om het weekend af te sluiten, besloten Max, Mig en ik om pasta te bestellen en lekker bij de Maas ons avondeten naar binnen te schuiven. Wat een goed leven hebben wij eigenlijk toch, lockdown of niet, wij genieten en jij moet dat ook doen. Want onze beste jaren vliegen zo voorbij.

xx

Antje is eigenlijk helemaal niet zo oud hoor La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s