Mijn week in foto’s 13.

Geen reacties

Goedemorgen, goedemiddag of goedenavond. Ik wens jou het allerbeste wanneer jij dit leest. Want hoe lief, leuk en tof is het dat jij dit leest?! Elke week neem ik je mee in mijn leven door middel van foto’s die ik heb geschoten met mijn telefoon en hieronder vind je nog zo een week. Dus kom op, voetjes van de vloer en gaan met die banaan!

Vanzelfsprekend heb ik heel de week besteed aan mijn fulltimebaan, waarin te veel lekkers werd uitgedeeld. Daar tussendoor heb ik eindelijk na één jaar een quarantaine hobby ontwikkeld. Wanneer heel Nederland inmiddels al een eigen Michelin sterrenrestaurant en kok in huis heeft, heb ik afgelopen week mijn eerste bananenbrood gebakken. Ik moet zeggen dat die aardig gelukt is en mijn mening werd een feit nadat wat vrienden mijn culinaire hoogstandje hebben mogen proeven. Ik had de smaak ook aardig te pakken, want het bananenbrood gaat bij mij als hete broodjes over de toonbank. Ik heb zelfs een bakvorm gekocht om het plaatje compleet te maken. Zo zie je maar, iedereen doet dingen op hun eigen tempo.

Een andere highlight uit mijn week was mijn ziekenhuisbezoek. Ik ging voor het ene, maar kwam terug met het andere. Mijn koperspiraal zat blijkbaar niet goed en werd dan ook meteen verwijderd. Nu ga ik door het leven met buikpijn, vandaar dat ik maar snel een afspraak ga maken bij de huisarts met of dit wel normaal is. Ik vond de koper spiraal in begin eigenlijk helemaal niet flex, pas na één jaar kon ik ermee leven. Daarna was het ideaal, maar nu moet ik voor een ander AC middel zorgen. Nu ik geen vaste partner meer heb hoef ik niet lang na te denken, dus een zorgen voor morgen. Lekker even vrij van alle hormonen of spul in mijn lichaam. Lekker natuur, lekker focussen op mezelf.

Andere highlights waren eigenlijk mijn nageltjes die werden gedaan en mijn eerste en nieuwste Yankee Candle. Hij ruikt echt mega lekker! Ook is mijn elfjarige zusje een business begonnen en heeft ze mijn halve werk deze onwijs schattige broches verkocht.

Mijn weekend heb ik gespendeerd met vriendinnen, waarin ik tot mijn verbazing helemaal geen foto’s van heb gemaakt. Ook lag ik er elke keer best wel vroeg in bed, dus ik ga dan ook uitgeslapen en gemotiveerd de nieuwe week in!

Hoe was jouw week?

xx

Antje doet het lekker rustig aan La Angel 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s