Mijn week in foto’s 14.

Geen reacties

Wat kwam eerst, de kip of het ei? Als je het Googled in het Nederlands, dan krijg je als antwoord: de kip. Maar zodra je het in het Engels of Russisch Googled dan krijg je als antwoord het ei. Verklaar dat maar eens… Geloof je mij niet? Check dan zelf maar eens, of lees gewoon weer mijn week in foto’s. Mijn wekelijkse categorie waarin ik je meeneem in mijn leven door middel van foto’s die ik heb gemaakt met mijn telefoon. Dus, wat was er eerder? 

Maandag was er voor mij niks eerder, ik kon lekker uitslapen. Ik had namelijk een late dienst op werk, dat betekent: lekker maskertjes smeren, tijdschriftjes lezen en pijnstillers kauwen, want mijn buik deed pijn. Maar dat betekent ook weer logeren bij mijn ouders, dus gezellig knuffelen met Ygor. 

Dinsdag was het onwijs heerlijk weer, mijn zomerjurk ging uit de kast en na werk heb ik zelfs afgesproken met vrienden om te genieten van een prachtige zonsondergang. Ik probeerde elke dag na werk lekker bezig te blijven. 

Vrienden zien, chillen in het park of het skatepark en zelfs voor het eerst weer na de break-up Jimi zien. Hoe moeilijk het ook was, het was vooral gezellig en weer vol met lol, ik had dan ook niks anders verwacht van ons. 

Verder was ik de hele tijd bezig of beter gezegd, ik hield mezelf bezig. Ik ben vrijdag na werk naar de Russische winkel geweest en veel producten ingekocht. Zo ook voor mijn ouders en omdat ik een geweldige dochter ben, heb ik ze ook als een Thuisbezorger naar hun bezorgd.  

Toen kwam het Paasweekend, waar ik zwaar tegen op zag. Het was voor mij de eerste Pasen na 4 jaar zonder Jimi en zijn familie en het viel mij eerlijk gezegd best zwaar. Gelukkig heb ik geweldige vrienden die mij gezelschap hebben gehouden en gelukkig heeft Mowena mij verteld over de 4 inzichten en het boek ervan. Meteen besteld ook, want alleen al door inzicht 2 (niks is persoonlijk) voelde ik mij meteen stukken beter. Zaterdagavond kwam ook Mick langs, hij was jarig en ik had hem sinds de break-up nog niet gezien. Nadat ik hem een cadeautje gaf en we wat hadden bijgepraat gingen wij naar Jimi’s huis om spullen uit te wisselen. Meteen daarna wilde ik meteen mijn bed in.      

Een spannend weekend weer. Zondag heb ik besteed aan wasjes draaien, lekker ontbijten, opruimen en langs mijn oude huisgenoot Ben op bezoek gaan. Hij heeft namelijk een nieuw puppy Dille, waarop ik in de toekomst mag gaan babysitten, hoe leuk!? Oh en hij heeft ook een megaluxe koffiemachine, waarvan ik uiteraard een kopje espresso van lustte.

Mijn zondag heb ik afgesloten met bananenbrood bakken, wijn en het ophalen van Demy. Om vervolgens in slaap te vallen wanneer zij bij mij op bezoek was.   

Persoonlijk boeit het mij eigenlijk niet wat er nou eerder was de kip of het ei. Ik ben namelijk al lang blij dat ik op deze wereld ben met mijn vrienden en familie. Want hoezeer ik ook het verdriet voelde deze week, ben ik toch dankbaar voor alles en omdat ik zo dankbaar ben, verdwijnt dat gevoel van verdriet ook weer snel. Also, niks is persoonlijk, dus de kip of het ei ook niet. Fijne Pasen.

xx

Antje viert het lekker niet La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s