Goodiebox: The ‘…and breathe out’ Box.

Geen reacties

Don’t feel sorry for just saying ‘no’ …and breathe out. ‘Nee’ zeggen was dan ook het gene dat ik telkens deed als mijn agendaplanning, hoofd of telefoon melding stuurden en zeiden: ‘Hey, Ant, tijd om je Goodiebox unboxing te schrijven’. Vandaar dat ik dit begin april plaats i.p.v. januari. Maar ah ja, at least I’m good at saying ‘no’ en de tijd te nemen voor mezelf. Daar gaat immers de hele box om. Mocht je de inhoud inmiddels weten, toch vind ik dat je mijn first impression mening uiteraard niet kunt missen. Maar het is jouw feestje, dus als je het niet wilt lezen dan hoeft het niet hé. 

VERSO | Nourishing Cream | Winkelwaarde: €90 voor 50ml | dit is een tester van 15ml

Het eerste product is een sample van een voedende crème die niacinamide bevat. Niacinamide ofwel vitamine B3 is een perfecte huidverzorger. Het doet onwijs veel wonderen voor je huid, zoals; helpen tegen roodheid, pukkeltjes, uitdroging, fijne lijntjes en pigmentvlekken. Door de lipiden en oliën die ook toegevoegd zijn aan de cream krijgt je huid een intense langdurige hydraterende verzorging. Everything we need!

KARMAMEJU | Renew Face Brush | Winkelwaarde: €41 | dit is een full size

Het tweede product is een gezichtsborstel om je bloedcirculatie en het bindweefsel van je huid te stimuleren. Ik vind het leuk om een ander soort product dan normaal te ontvangen. Ookal vind ik het persoonlijk iets aan de dure kant waardoor ik het zelf niet zo snel zou kopen. Toch voeg ik ‘het borstelen van mijn gezicht’ toe aan mijn dagelijkse routine. Ben namelijk wel benieuwd naar wat het doet.

YA.BE | Feed Your Skin, Feed Your Mind | Winkelwaarde: €20 | dit is een full size

Yay, een nieuw masker voor mijn collectie! Weer een merk waarvan ik nooit eerder heb gehoord, die ik uiteraard meteen heb uitgeprobeerd. Ruikt mega lekker, makkelijk aan te brengen, kleine hoeveelheid is voldoende om heel je gezicht mee in te smeren en je voelt meteen dat het zijn werking doet. Het belangrijkste ingrediënt in dit voedende masker is zonnebloemzaadolie, vitamine E is een krachtige antioxidant die je huid helpt beschermen tegen invloed van buitenaf. Om het relax momentje helemaal compleet te maken staat er op de verpakking van het masker een link naar een mindfulness podcast die je kunt beluisteren tijdens het gebruiken van dit masker. Hoe relaxed en tof? Me like.

Dr. Botanicals | Cocoa Noir Time Reverse Facial Serum | Winkelwaarde: €108 voor 30ml | dit is een tester van 15ml

Dr. Botanicals is een bekend merk voor mij en ik ben dan ook tevreden met hun producten. Ik was dan ook onwijs blij met dit serum. Meteen probeerde ik hem dan ook uit op mijn huid en wauw! Mijn huid voelde silky soft erna en het rook ook nog eens onwijs lekker. Ik kreeg meteen een vakantiegevoel. Dit serum is trouwens een anti-ageing serum, het is gemaakt om de opslag van je huid te verbeteren en geeft je teint een jeugdige uitstraling. Zodra ik klaar ben met de serum uit de vorige box, die ik op dit moment gebruik, ga ik beginnen aan dit potje. Ben namelijk onwijs benieuwd wat deze gaat betekenen voor mijn huid.

Terre De Mars | 008 Reddition Body Cleanser | Winkelwaarde: €19 | dit is een full size

Last but not least is dit verrukkelijk ruikende douche gel/cleanser. Wat een geweldig product, ik ben er helemaal weg van. Deze tube veranderd mijn doodgewone douche in een luxe spa dag. Ik kan dit product alleen maar aanbevelen! Love it, love it, love it! Een fijne manier om deze box mee af te sluiten.

Conclusie:

De eerste box van het jaar 2021 is voor mij geslaagd. De focus lag voornamelijk op skincare, alles wat we dan ook nodig hebben denk ik. De producten zijn niet heel veelzijdig als we kijken naar de box van december, want daar zat ook een serum en cleanser in. Maar alsnog zijn het wel nieuwe merken en is er wel echt nagedacht over de producten die passen bij de maand januari en het jaar dat wij ingaan. Ja, voor mij is deze box geslaagd. Zo geslaagd zelfs dat ik geen favoriet kan kiezen uit alle producten.

Wil jij zelf nu ook een Goodiebox lid worden? Goodiebox is een maandelijkse box met 5-6 (en soms zelfs meer) beautyproducten voor €19,95 per maand. Bestel je eerste box hier  met €5 korting!

xx

Antje weet dat het inmiddels april is, maar hey januari was niet zo lang geleden La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s