Styletone: Classic Box Februari.

Geen reacties

Ja, ja, ja, ik zat er eigenlijk echt tegenop om dit te schrijven, online te gooien en mijn commentaar te geven op deze februari box. Want wat een box vol liefde zou moeten zijn, was voor mij een box vol teleurstelling, helaas. Vandaar dat ik dit zo lang mogelijk uitstelde, want er ging van alles mis…

Het begon eigenlijk al toen ik de box ontving; hiervoor had ik een mailtje gestuurd met dat ik graag de Ultimate box zou willen ontvangen en daarbij had ik mijn adres gewijzigd. Toen een klein pakketje alsnog bij mijn ouders op de deur mat viel, had ik zo iets van ‘hey, hier gaat iets mis’. Na onbeantwoorde emails, reageerde ik onder hun Instagram post en dit werd snel opgelost en in maart kwam gelukkig de Ultimate box aan op mijn woonadres. Ik begrijp dat ze het druk hebben en heb dan ook geen enkel probleem met dat, want alsnog wordt alles netjes opgelost. Maar, de box waarop ik zo mijn ‘eerste indruk’ mening op ga geven, what’s up with that?

LORD & BERRY | MAXIMATTE LIP POTLOOD ‘HERE AND NOW’ | €18,00

Het enige wat aan deze doos ‘Valentijn’ schreeuwt, is deze rode lippotlood van Lord & Berry. Inmiddels heb ik dankzij Styletone een aardige collectie aan deze potloden opgebouwd en ik gebruik ze dan ook met plezier. Alhoewel ik deze wel aan de dure kant vind en daarom niet zo snel zou aanschaffen. Voorderest vind ik het een mooie kleur, met een fijne structuur en blijft het ook lang op de lippen zitten. Maar omdat wij intussen al best wel vaak een potlood hebben ontvangen van Lord & Berry, kijk ik er onderhand niet meer van op.

BEEBEE | BEAUTY BALM CREAM | €20,75

Het tweede product is op dit moment mijn favoriet. Deze lichte BB cream is ideaal tijdens het warme weer. Ik ga hem dan ook lekker bewaren voor de zonnige en warme dagen. De BB cream geeft een lichte dekking, een lekker gezond kleurtje en is makkelijk aan te brengen. Perfect voor een natuurlijke look dus.

CREATIVE COSMETICS | MINERALE OOGSCHADUW | €12,95

Voor het derde product heb ik de ‘warm copper’ minerale oogschaduw gekregen van het merk Creative Cosmetics. Dit merk staat bekend om hun natuurlijke make-up die goed is voor je huid. In deze box kon je één van de vier soorten oogschaduw krijgen; een blauwe, zachtroze, oudroze en een koperbruine kleur. Ik kreeg de koperbruine in mijn box. Persoonlijk vind ik hem iets te donker voor een dagelijkse make-up look, alsnog heb ik er wat succesvolle looks mee gecreëerd. De oogschaduw is makkelijk te blenden en er is een mooie glitter aan toegevoegd. Maar om eerlijk te zijn, denk ik niet dat ik dit product heel vaak ga gebruiken.

DOUCCE | FIERCE & FINE EYELINER | €17,34

Fierce & fine eyeliner is het ene laatste product. Ook al draag ik niet zo vaak meer eyeliner, heb ik hem toch uitgeprobeerd. Het borsteltje is aangenaam en scherp qua form, waardoor het aanbrengen makkelijk gaat. Alleen wordt er gezegd dat na het drogen van de eyeliner die ‘smudge proof’ is, hier ben ik het niet mee eens, bij mij was die niet smudge proof. Voor de rest kan die er mee door.

HIKARI | STARSTRUCK MASKER | €10,74

Het laatste product, waar ik best excited over was, terwijl ik een enorm afkeer heb tegen peel-off maskers, werd een totale catastrofe tijdens gebruik. Bij het aanbrengen van het plakkerige mengsel, wat met onwijs veel moeite ging, spookte maar één ding door mijn hoofd: ‘Heeft Hikari dit masker ooit zelf geprobeerd?’. Wat een ellende, het masker ziet er cute en mooi uit, maar al heeft een aap een gouden ring… Vraag ik me daadwerkelijk af of dit masker enige werking heeft. Want het voelde letterlijk alsof ik lijm op mijn gezicht aan het smeren was. Dit is een big ‘NO!’ voor mij en het ergste nog; ik moet het dadelijk nog van mijn gezicht af gaan pellen. HELP!

Conclusie:

Ik vond het dus een teleurstelling, het oogde goedkoop en een beetje bij elkaar geraapt. Ook vond ik het niet echt iets met Valentijnsdag te maken hebben. Maar gelukkig heeft de box erna alles goedgemaakt, want ik wilde bijna mijn abonnement stop zetten. Stay tuned.

xx

Antje gaat nog wel even door met de Styletone abonnement La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s