Mijn week in foto’s 15.

Geen reacties

Hey daar, hoe gaat het? Leuk dat jij een kijkje komt nemen in mijn wekelijkse levens update, waarbij ik je meeneem in mijn leven d.m.v. foto’s die ik heb gemaakt met mijn telefoon. Mocht je nou afvragen wat ik zo allemaal meemaak in mijn leven, dan ben je op het juiste adres.

Soms gebeurt er van alles in een week en soms heb je een best wel gewone week, waarin alles precies z’n gangetje gaat en je niets te klagen hebt. Dat zijn de weken waarin ik uitrust, ik haal er niet perse mijn voldoening uit, maar ga dan op een standje ‘autopiloot’ en dat is soms ook wel lekker. Lekker rust voor je hoofd, lichaam en geest. Boodschappen doen, werken, tulpen voor jezelf kopen, vegan koken voor je vrienden, mijn geld spenderen aan wat beauty producten, een kimono kopen, per ongeluk je wenkbrauw wegscheren en een nieuw boek lezen zijn de highlights van de afgelopen week. Oh en wat geweldige tijd beleven met je vrienden in het weekend is ook een grote highlight dat omcirkeld is met een gele Stabilo marker. Alsnog wat voldoening uitgehaald zo te zien, ook al was deze week zo voorbijgevlogen.

Een vriend van mij zei het volgende tegen mij dit weekend: ‘Antje, jouw leven is soms echt een soap’. Gelukkig kan ik hem nu het tegendeel bewijzen met het feit dat mijn afgelopen week best wel normaal was, of was het gewoon een saaie aflevering? Wie weet.

Antje ik niet La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s