Mijn week in foto’s 16.

Geen reacties

This is a story of the lalala girl from lalala land, keep on your lalala! Smack it up! Grapje, dit is gewoon mijn week in foto’s. Gewoon mijn wekelijkse levensupdate, waarbij ik je meeneem in mijn leven d.m.v. foto’s die ik heb gemaakt met mijn telefoon. Benieuwd? Lees dan verder.

Maandag beginnen wij de dag uiteraard met een haar- en gezichtsmasker. Dinsdag doen we dat met bloemen, chocolade en taart en eindigen we de dag met het voeren van de katten van de buurman.

Een lekker leventje zo, die zijn gangetje gaat. Veel geknuffeld, veel gekroeld, veel liefde ontvangen en veel liefde gegeven. Maar ook veel gewerkt en veel gedaan. Basically was dit een geslaagde week voor mij.

Mijn weekend bestond uit vrienden, chillings, plakplaatjes laten zetten door Mowena en nog meer chillings. Ook kwam de merch van Timo en mij binnen en moest Demy die uiteraard uittesten. Het is haar goed bevallen, net zoals deze afgelopen week mij is bevallen. Heb ik hier nog iets aan toe te voegen? Nope.

Alhoewel, luister even dit nummer lalala girl, ik ga er net zo lekker op als op de afgelopen week.

xx en knuffeltjes

Antje La La La La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s