Antje’s Vrienden Testen: Rexona Deodorant Spray for Men.

Geen reacties

Een paar maanden terug had ik nog een relatie en paar maanden terug kreeg ik een verzoek om een Rexona Deodorant spray voor mannen te testen. Helaas, is mijn relatie uitgaan en kwam de deodorant precies binnen toen ik net single was en geen man in mijn leven had. Omdat ik dit product gratis hebt ontvangen en een review moest schrijven, heb ik mijn lieve vrienden om hulp gevraagd. Dus i.p.v één review, heb je hier 7 verschillende reviews, van 7 verschillende mannen, met 7 hele sterke meningen. Ik had eigenlijk gehoopt op 8 reviews, maar mijn beste vriend Arthur gebruikt geen deo.

Max: ‘Ik vind hem nice! Ik vind hem niet een hele sterke geur hebben, gewoon oké. Hij spuit heel hard, maar dat is normaal bij Rexona. Onder de oksels voelt hij normaal aan, maar als je er te veel van spuit voelt het aan alsof je okselhaar bevriest. Je hebt er niet veel van nodig om 3 dagen niet te stinken. Ik zou hem wel aanschaffen, alhoewel ik meer van de ‘bal’ deos ben. Ja, hebben ze die in rol deo variant? Daar gaat mijn voorkeur naar uit.’

Timo: ‘Wow! Hij spuit echt heel hard en hij brand! Ik vind hem te sterk qua lucht, beetje wc verfrisser achtig. Ik vind dat een deodorant niet je parfum moet zijn. Nee, ik zou hem niet kopen. Zelf zou ik voor een meer neutrale en zachtere geur gaan.’

Ains: ‘Ik vind hem juist lichtjes ruiken, niet te zwaar. Maar ja, ik heb wel Corona gehad. *probeert de deo uit* Oh shit, ik zeg je eerlijk, hij is niet koud. Voelt fijn, plakt niet en is licht en hij ruikt niet overheersend. Deodoranten die ik gebruik zijn veel zwaarder, ik vind hem echt heel nice.’

Matthew: ‘Heeeel erg geurig, te powerfull luchtverfrisser achtig! Axe achtig en tooooo sprayfull! Beetje skeer en hij brand. De verpakking boeit me niet, echt wc verfrisser broer.’

Tim: ‘Wat mij meteen is opgevallen, is dat deze deo niet koud aanvoelt. Hij voelt zeg maar niet zo koud als alle andere deos die ik heb. Heel zacht, heel lief, alsof je wordt omarmd door aromas. Ook even op mijn rug spuiten, ja mooi, lekker.’

Bas: ‘De verpakking is niet storend, maar het is ook niet dat je zegt van ik herken hier een merk in. The brand recommendation springt hier niet naar voren. Geur is niet nice, ruikt goedkoop. Alsof je je handen wast bij je opa en oma met een zeepje die ze ooit in 1973 in de aanbieding hebben gekocht. Het is geen frisse geur, ik vind hem vies en zou het niet kopen, maar dat is mijn mening.’

Stijn: ‘Ja ik vind hem goed! Hij voelt echt fijn onder mijn oksels en ruikt echt lekker. Het rubber boven op de deo, dat indruk gedeelte voelt nice om in te drukken. Formaat is lekker handig om mee te nemen. Ruikt echt lekker, ja ik vind te gek!’

Dit waren dan de reviews van mijn vrienden. Zoals je kunt lezen zijn de meningen onwijs verdeeld, ik denk dat dit product wel 3 sterren verdient van de 5. Alhoewel ik nou niet verder ben met het feit of deze deo nou daadwerkelijk je 3 dagen bescherming biedt en geen vlekken achterlaat op je kleding, kan ik je wel een glimlacht beloven op je gezicht met deze kwajongens reviews. Ja, een toekomstige samenwerking met Rexona zit er waarschijnlijk niet meer in he? Sorry not sorry. Hopelijk heb je hier iets aan bij het aanschaffen van deze deo. Groetjes en succes.

Let op: Ik heb dit product gratis ontvangen van Rexona en heb er dan ook geen geld aan verdient. Dit zijn eerlijke meningen van mijn vrienden en hun ervaringen met dit product.

xx

Antje vraagt volgende keer voor een vrouwen deo La Angel (lekker seksistisch zo)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s