I’m back!

Geen reacties

Surprise bitch! I bet you thought you’d seen the last of me.

I’m back, back on track. Zoals je misschien wel had gemerkt, ben ik een tijdje weggeweest. Op een gegeven moment voelde dit allemaal als een verplichting, dan iets waar ik plezier uit haalde. Also, ik moest mezelf een beetje terug vinden, opnieuw vormen en herontdekken. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar were going there. Het gaat goed met mij! Alles is precies waar het moet zijn, harmonie is weer in mijn leven. Ik spreek veel af met vrienden, ben lekker aan het sporten en Ik heb zelfs weer zin om te schrijven op mijn zo verwaarloosde blog. Ik heb veel kunnen nadenken wat ik nou wil met mijn website en wat niet. Ik ben er nog niet helemaal uit maar 1 ding weet ik zeker; geen unboxingen meer! Daar haalde ik zeker geen plezier meer uit. Ik blijf het wel doen op mijn Instagram, d.m.v reels, maar geen blogpost er meer over. Ook geen week in foto’s meer, maar maandelijkse check-ins, waarin ik veel meer kwijt kan.

Voorderest blijf ik gewoon schrijven en posten wat ik maar wil. Zonder haast en verplichtingen erachter. Want dat is goed voor mijn mental health. Anyway, hopelijk gaat het ook goed met jou en ben jij mij niet vergeten. Hou je haaks makker!

xx

Antje Your One And Only La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s