Oktober/November: check-in.

Geen reacties

Hoppa! Terwijl ik net zo lekker ging in oktober, krijg ik in het begin van november; Corona! Wat voor mijn gevoel mij gelijk terug sleept naar het begin van het bordspel, die ik met moeite uit probeer te spelen, terwijl mensen om mij heen valsspelen en de dobbelsteen van mij proberen te verstoppen. Maar hey, ik moet juist positief en dankbaar zijn, want na een beetje spierpijn in mijn benen, hoofdpijn en verkoudheidsklachten heb ik nu wel een (wil je het volgende woord aub lezen alsof er duizenden engeltjes uit de hemel komen en dit zingend zeggen) herstelbewijs. AAAHHH, jawel, even een jaar niet testen en gewoon even van het “nieuwe normaal” proeven. Anyway, oktober ging goed: Check uit! Nu nog november… 

About oktober: Mijn meeste doelen zijn behaald en ik ben gestopt met roken, woehoee!! Ik heb niet geblogd, dat is wel minder, maar ik was lekker bezig met sporten en mijzelf op nummer 1 zetten. Geld sparen ging ook wat minder. Ik had mega veel verjaardagen, want de meeste mensen die ik ken zijn blijkbaar bijna allemaal weegschaal, dus cadeautjes kopen om mijn liefde te uiten in materiaal is waar voornamelijk al mijn geld aan opging. Voor de rest heb ik mezelf weer bekladderd met tattoos, want “ik” kan natuurlijk niet ontbreken tijdens het uitdelen van cadeautjes. Dus een paar nieuwe plakplaatjes en wat opmerkingen ”dat ik eruit zie als een schutting” – van mijn pa erbij en ik ben weer een onwijs edgy happy tattoo girl.

Als een ‘self-love-reminder’ aan mezelf heb ik het Griekse woord ‘Philautia’ laten zetten op mijn ribben. Wat staat voor ‘zelfliefde’. Dat ik na het zetten er achter kwam dat het te veel liefde hebben voor jezelf betekent op een negatieve manier, laten wij even hier buiten, oké dankjewel. Want teveel zelfliefde bestaat voor mij eventjes niet, het komt gewoon simpelweg niet voor in mijn woordenboek. Ik heb dan ook in oktober een liefdesbrief aan mezelf geschreven en vraag mij iedere dag af, waarom ik dit niet veel eerder heb gedaan. Ik raad het zo erg aan, dus aub stop met het lezen hiervan en schrijf een fucking liefdesbrief aan jezelf! Je gaat er geen spijt van hebben! Want een God(dess) als jij verdient het! Het heeft mij hoe dan ook laten beseffen dat ik hier nodig ben.

Voor de rest besef ik elke dag meer, hoe dankbaar ik moet zijn voor mijn vrienden! Ik spendeer het liefst de rest van mijn leven door met hun! Elke gebeurtenis of gelegenheid maken zij alleen maar mooier en duizendmaal grappiger. Nu ik Corona heb, besef ik gewoon meer en meer hoe dankbaar ik voor hun moet zijn. Ik hoef het niet eens te vragen of ze bellen mij en vragen of ze boodschapjes voor mij moeten doen. Ze maken beterschap pakketjes voor mij klaar en Facetimen mij, of sturen mij muziek of leuke weetjes. Dit zijn de mensen die ik alles in het leven gun en voor hun een ledemaat af wil staan. Nee echt, als zij ooit een nier nodig hebben en die van mij past niet, dan ga ik zelfstandig op zoek naar nieren die wel passen. Ja voor hun heb ik echt alles over.

Ook heeft oktober mij voornamelijk geleerd over verslavingen. Verslaafd zijn aan roken, verslaafd zijn aan mezelf vol tatoeëren, sporten, drank, feesten, een koopverslaving of verslaafd zijn aan jezelf en verslaafd zijn aan je vrienden. Sommige verslavingen zijn slecht, sommige zijn goed. Ik ben hoe dan ook mega trots op mezelf dat ik met de slechte verslavingen gekapt ben. Verslavingen zoals sporten, vrienden en jezelf, zijn juist die verslavingen waarvan ik lekker aan verslaafd wil blijven, Lekker de junk uithangen, heerlijk. Fuck het balanceren soms! Je kunt niet altijd alles eerlijk verdelen op een weegschaal, ook al is oktober Libra season. Soms is het oké om meer van het een, dan van het andere te hebben en jezelf volledig te verliezen in iets. Als het maar geen crack is ofzo, maar je snapt mij wel. Gezonde verslavingen, sporten, je vrienden zien, dansen, te lang naar jezelf in de spiegel kijken, het is allemaal oké. Je doet er niemand kwaad mee, dus gewoon lekker blijven doen. Ik vraag me nu af of ik ook niemand kwaad doe met crack, maar hey, beter niet, we hebben het hier over sport. Anyway, mijn gedachten vliegen nu weer alle kanten op, dus door naar mijn doelen voor november.

Mijn doelen voor november zijn voornamelijk doelen die ik in oktober niet heb behaald of niet helemaal behaald heb. Ik heb eventjes geen nieuwe challenges of nieuwe goals, eerst maar deze afmaken. Ik moet mezelf echt even toe zetten om meer te bloggen, maar hoe? Ik vind het namelijk heerlijk, maar mijn inspiratie is op dit moment amper aan het branden, laat staan op een laag pitje. Dus ja, bloggen is voornamelijk mijn grootste november doel. Ik wil gewoon even 7 posts eruit gooien en wat een prachtig moment, om dit te doen terwijl ik in fucking quarantaine zit? Dus hopelijk kan ik aan begin van december schrijven dat ik dit behaald heb. Voor nu: Check-in en geen crack doen! 

PS: Mijn NAKED palette ziet er zo uit na 1 maand volop gebruiken:

Palette voor de maand november is de Androgyny palette van Jeffree Star Cosmetics.

xx

Antje heb ik ADD La Angel?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s