Januari 2022 check-in.

Geen reacties
New year, new me bullshit. Mijn januari check-in is een week later dan gepland, maar hij is er, want: druk, druk, druk.  Ik nam het ontpopte vlindertje uit 2021 gewoon mee het nieuwe jaar in. Wel net als vorig jaar met een gebroken hart, want blijkbaar heerst er een vloek op mij, dat elk december mijn hart gebroken wordt.  Gelukkig heb ik 2021 beëindigd en 2022 begonnen met mijn lieve vrienden, die ik voor niks anders in deze wereld zou willen inruilen. Januari begon voor mij zoals bijna elke maand voor mij begint, met challenges en doelen die ik stelde voor mezelf, om mezelf te verbeteren, te groeien en verder te ontpoppen. 7049c7eb-c91b-43de-9560-caa8659daa32 ’30 days of Yoga’ was dan één van die challenges, ook al heb ik het in begin keihard volgehouden, ging het op het einde mis. Doordat ik bleef slapen bij mijn ouders had ik 2 dagen geskipped, maar gelukkig haalde ik de gemiste dagen snel in. Ik neem deze challenge dan ook mee naar februari, misschien niet meer strikt elke dag, maar 4 tot 5 keer per week at least. Want doordat ik weer zo lenig bezig was, kan ik weer de split doen, met pijn, maar ik kan het weer. e4012c01-86bc-49a4-b3a5-b396b46ac1ae Een ander doel van mij was om meer te gaan lezen en ook al wilde ik 3 boeken uit hebben in januari, werd het er maar één. “De vier inzichten” echt een boek die ik kan aanraden en die zeker mijn perspectief op het leven en mijn eigen gedrag heeft veranderd. Dus laat ik niet al te streng meer zijn voor mezelf, als ik één boek uit heb in februari, is het ook goed. Ik doe mijn best en dat is het belangrijkste! ‘Altijd je best doen’, dit is één van de vier inzichten. 6d765daa-cd8c-47db-a325-af840040ed88 Ook had ik als doel in januari om een psycholoog te vinden (en dit is best grappig). Ik had dan ook een psycholoog gevonden, alleen was het maar voor 1 sessie en via Bumble. Overigens wel leuk contact aan overgehouden, maar niet bepaald wat ik bedoelde met een psycholoog vinden. Maar hé, voortaan wat duidelijker zijn met mijn wensen. b97d732b-99b9-4d4c-aa3c-178a9e6b1661 Een nieuwe hobby vinden en dit regelmatig doen, was ook gelukt. Dit dankzij mijn huisgenoot Max die de geduld ervoor had om mij uit te leggen hoe je werkt met een Pioneer dj set. Ik ben binnenkort te boeken op al jouw feestjes en partijtjes onder de Dj naam: Dj AntON. Veel doelen waar ik niet aan toe kwam of niet gelukt zijn te behalen neem ik mee naar februari. Zoals: ontspullen, kleding verkopen/wegdoen, meer dan 1 blogpost schrijven en een weekendje weg met vrienden, waren helaas allemaal niet gelukt. Dus die gaan lekker mee naar de volgende maand, totdat ik ze wel heb behaald. e2e7983a-4138-4d12-9d02-243b714af83b Whats new? Ik heb een nieuwe iPhone, dus de foto’s worden voortaan door mij gemaakt in mijn vriendengroep. Mijn bestie heeft een nieuw huisje, dus de feestjes worden voortaan bij hem gehouden. Oh en ik heb een onwijs tof schilderij gekregen van de buurman, alleen even de tijd vinden om hem op te hangen, want: druk, druk, druk. d82f450a-f112-49bd-840a-907a81277edb Alhoewel voor mijn doen januari megalang duurde, vond ik het een blast. Ik heb weer mogen sporten in de sportschool, want van dat thuis sporten werd ik moe van. Ook heb ik heerlijke voedsel gekookt en geconsumeerd en hebben mijn vrienden lekker gekook. Heb ik onwijs gezellige en leuke momenten met mijn vrienden meegemaakt. Weer een adem cirkel ceremonie mogen mee maken en pure cacao uit Guatemala mogen drinken. Nog meer leuke dingen met mijn vrienden mogen meemaken. Onwijs veel bezig kunnen zijn met self-care/self-liefde en als Cherry on top een geweldige reis mogen maken voor werk. As we speak, schrijf ik deze blogpost in het vliegtuig naar Dubai. 12de9744-67ff-4472-a030-3b55d122ae08 Dus ja, ik ben zeker dankbaar voor januari en hoe 2022 voor mij begint. Ik hoop dan ook op meer geweldige reizen, op nog meer goals die ik behaal en op nog meer geweldige tijd met de mensen van wie ik hou. No time to waste, lets gooooooo! b08eae9c-ee10-410e-9a20-22aba688b7a1 Ps: Ik heb in december dus totaal niet geschreven, maar de make-up palette die ik gebruikt is de Naked 3 palette van Urban Decay. Voor februari is dit palette van tarte aan de beurt. xx Antje so so so happy La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s