Antje Test: Hugo Boss Alive parfum.

Geen reacties

Laatst was ik weer 1 van de gelukkige die een gratis parfum mocht ontvangen van Hugo Boss: Alive. Ik besefte mij dat ik deze review nooit op mijn blog had geplaatst dus hierbij:


Wauw! Deze parfum is perfect voor iedereen die een snel en actief leven lijdt, een zoet leven lijdt, die een femme fatale leven lijdt, “de ik ga bij mijn oma op bezoek, maar daarna heb ik een date met die knappe hunk” leven lijdt. De ik ben een boss ass bitch leven lijdt.

Voor iedereen waarvan mannen denken “bij deze heb ik echt geen kans”. Voor iedereen die een baas is, maar wel een lief hartje heeft. Voor iemand die eruit ziet als een winnaar, zelfs als die in de shit zit. Voor iedereen die nee durft te zeggen en voor zich zelf durft op te komen. Maar ook voor “ja” zeggers.

Voor iedereen die zijn kansen pakt en ervoor wilt gaan. Voor iemand die niet weg kijkt als je die gene te lang in de ogen kijkt. Voor iedereen die elke dag zijn dag maakt.

Als ik deze parfum draag, voel ik me in ieder geval zo. Hij blijft heel de dag hangen, zelfs na mijn 20 meetings en 10 uur werken op een dag. I love it! De geur is fris, sensueel en ruikt naar vrijheid en energie. Deze geur geeft mij energie, maar ook een gevoel dat ik het beste kan beschrijven als: “Ik wil nu een Hugo Boss tweedelige pak kopen en een big company runnen” Ja dit is de geur voor mij en ik draag hem ook iedere dag sinds ik hem heb gekregen. Ik ben verkocht. Jij ook?

xx Antje Boss Ass Bitch La Angel

Let op: De Hugo Boss Alive parfum heb ik gratis ontvangen van Hugo Boss en heb er dan ook geen geld aan verdiend. Dit is mijn ervaring met dit product en mijn mening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s