Antje Test: DYMO LabelWriter 550.

Geen reacties

Leuk dat je weer een nieuwe Antje Test leest, dit keer ga ik de DYMO LabelWriter 550 voor je reviewen. Ik heb dit inktlozen printertje gratis gekregen voor mijn eerlijke mening, ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

Of je nu een serieuze kantoorbaan hebt of een eigen onderneming, of als je gewoon ervan houdt om dingen te labelen, een Dymo printer is gewoon mega handig. Binnen 5 minuten is de software op je PC geïnstalleerd en je kunt rustig beginnen met printen. Het is wel belangrijk om eerst de software te instaleren en dan pas de Dymo aan te sluiten, dit wordt ook meerdere keren aangegeven op de verpakking en de kabels van de printer. Doe dit dan ook eerst voordat je de printer aansluit aan je computer, anders heb je er gewoon niks meer aan.

Na het downloaden van de software kun je met gerust hart je printertje aansluiten en het originele rolletje er in doen. Er zit een chip in de rol, waardoor het systeem meteen herkent welk formaat label je gebruikt, handig dus. Wat wel jammer is, is dat je alleen originele Dymo labels er in kunt doen (door die chip dus) en I’m not gonna lie, die zijn prijzig.

Maar voor wat hoort wat, want de printer is onwijs snel en zoals bij elke Dymo heb je geen inkt nodig. Je kunt er 62 labels per minuut mee printen, snel dus. Wil je niet te veel geld kwijt zijn aan de labels, dan zou ik toch voor de voorganger kiezen, de DYMO LabelWriter 450.

Ik heb de voorganger ook en ik moet eerlijk toegeven dat ik de 550 veel beter vind. Maar hierbij moet ik ook vermelden dat ik niet al te vaak labels print. Wel echt een pluspunt dat de Dymo 550 een aan/uit knop heeft, dus hey milieuvriendelijker, want hij hoeft niet continue op stand-by.

Zelf gebruik ik de label printer voor het versturen van post, ook heb ik labels gemaakt van naamboordjes voor mijn voordeur. Ik heb de Dymo printer ook ingezet tijdens het soorten van producten, zo staat er duidelijk vermeld wat er zich bevindt in mijn laadjes. Ik zit er zelfs aan te denken om mijn leven makkelijker te maken met kerstkaarten. Een standaard tekst, 30 labels uitprinten en hoppa, plakken maar op die kerstkaarten. We leven immers in 2022.

Systeem zelf is niet echt veelzijdig, maar wel makkelijk in gebruik. Er is een mogelijkheid tot keuze uit verschillende fonts en icons. Ik heb mij er nog niet volledig inverdiept, omdat ik meestaal gewoon de standard font gebruik, maar misschien kun jij er veel meer mee, dan ik. Laat het mij vooral weten.

Hoe dan ook, het is aan jou welke Dymo printer je wilt aanschaffen. Maar één ding is zeker, een Dymo LabelWriter is praktisch, makkelijk en snel, wat een hoop tijd bespaard.

xx

Antje snel mijn zaken op orde met Dymo, La Angel

Let op: De DYMO LabelWriter 550 heb ik gratis ontvangen van Influenster en DYMO Netherlands en heb er dan ook geen geld aan verdiend. Dit is mijn ervaring met dit product en mijn eerlijke mening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s