Disclaimer & Privacyverklaring

Disclaimer Antjelaangel.com

Antjelaangel.com is mijn persoonlijke blog die ik met veel liefde en zorg heb samengesteld. De opinie, visie en meningen op deze website, zijn persoonlijke meningen van mij. Deze standpunten staan overigens los van officiële convictie van organisaties, bedrijven, merken en/of personen die ik vermeld. Ik ben niet aansprakelijk voor mogelijk onjuiste informatie die gepubliceerd is op deze website en die inmiddels niet meer accuraat en/of verouderd is. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Mits het anders is vermeld en/of voorzien van auteursrechten, is alle tekst en beeldmateriaal op deze website eigendom van mij, de auteur. Het publiceren van content (beeldmateriaal/tekst) van deze website, mag zonder mijn voorafgaande toestemming en/of vermelding op geen enkele wijze worden verspreid.

Wanneer ik producten test geef ik altijd mijn eerlijke mening, ik kan niet garanderen dat mijn reviews favorabel zijn. Ik ben transparant en eerlijk over alles wat ik schrijf en ga ik het niet mooier maken dan dat het is. Ook vermeld ik altijd erbij of ik dit product heb ontvangen van een bedrijf en/of merk om een review of een post over te schrijven. Krijg ik betaald voor een product en of bepaald artikel, zal ik dit uiteraard ook vermelden.

Mocht ik een link delen naar een andere website, ben ik niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

Indien je na het lezen nog vragen hebt, is mijn mailbox altijd bereikbaar.

Privacyverklaring Antjelaangel.com

Per 25 mei 2018 is het verplicht om als blogger een privacyverklaring op je blog te plaatsen om zo te voldoen aan de Europese Privacywet. Ik vind jouw privacy net zo belangrijk als de mijne, daarom heb ik met mijn blog Antjelaangel.com als doel om de persoonsgegevens van lezers te respecteren. In onderstaande verklaring laat ik weten op welke wijze de blog dit doet.

Contactgegevens

Wil je in contact komen met mij? Dat kan via het contactformulier of door een reactie achter te laten op een artikel op Antjelaangel.com.

Verwerking persoonsgegevens

De blog ontvangt persoonsgegevens van lezers middels de mogelijkheid om onder artikelen op Antjelaangel.com een reactie te plaatsen. Je moet daarvoor je naam en e-mailadres invullen; een website-adres invullen is optioneel. Je naam is zichtbaar voor alle lezers van het artikel en blijft online staan. Je e-mailadres wordt niet getoond. Als je ervoor kiest om een webadres in te vullen, wordt deze ook openbaar gemaakt.

Ik host mijn blog via WordPress, op deze blog zijn dus alle voorwaarden van WordPress van toepassing. Zie de info van WordPress hier: https://nl.wordpress.org/about/privacy/